Vragen over mijn Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden

De verzekering loopt gewoon door bij Reaal en je kunt rekenen op de dienstverlening zoals je deze gewend bent. Twee maanden voor de einddatum van je verzekering ontvang je een persoonlijk bericht van Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden en OHRA met wat dit specifiek voor jouw verzekering betekent.

Je kunt contact opnemen met Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden via telefoonnummer: 085 - 2 087 446.

Lees hier verder als je algemene informatie over de krachtenbundeling tussen NN Group (OHRA) en VIVAT Schadeverzekeringen zoekt. Heb je andere vragen? Neem dan contact op met OHRA.

Nationale-Nederlanden Schadeverzekering Maatschappij N.V., waarvan OHRA deel uitmaakt, heeft op 2 april 2020 VIVAT Schadeverzekeringen N.V. (VIVAT) overgenomen. OHRA wordt de nieuwe verzekeraar voor klanten van VIVAT bij een van de labels  ‘Reaal Dier&Zorg’, ‘nowGo’, ‘RouteMobiel’ en ‘Reaal Rechtsbijstandverzekering voor FNV leden’. Omdat je een overeenkomst hebt met Reaal mag OHRA je persoonsgegevens gebruiken. Deze gegevens zijn nodig om je als klant goed te kunnen blijven helpen en te zorgen dat je goed verzekerd blijft. OHRA gebruikt de persoons- en productgegevens voor dezelfde doeleinden als Reaal nu doet. Reaal en OHRA  houden zich daarbij, aan de privacyregelgeving. Meer informatie over het gebruik vind je in het privacy statement van OHRA.