Wijziging doorgeven: kies uw situatie

Wilt u gegevens wijzigen met betrekking tot uw rekening? Bekijk hieronder welke informatie wij nodig hebben voor de verwerking van uw gewijzigde gegevens.

Tegenrekening wijzigen

Wilt u uw tegenrekening wijzigen? Gebruik dan het Wijzigingsformulier [PDF]. Spaart of belegt u automatisch (via incasso)? Gebruik dan niet het wijzigingsformulier, maar het formulier Automatisch sparen en beleggen [PDF] om uw rekeningnummer te wijzigen.

Let op: Uw vaste tegenrekening moet op dezelfde naam staan als uw rekening bij OHRA Bank.

Automatisch sparen of beleggen

Wilt u automatisch gaan sparen of beleggen? Of wilt u de incasso wijzigen of stoppen? Gebruik dan het formulier Automatisch sparen en beleggen [PDF].

Verhuizen, e-mailadres of telefoonnummer wijzigen

Via OHRA Bank Online geeft u eenvoudig de wijziging van uw adres, e-mailadres en/of telefoonnummer door.

Heeft u een en/of rekening?
En verhuist de mederekeninghouder ook? Dan moet de mederekeninghouder zelf ook inloggen en het adres aanpassen.

Wijzigen gegevens rekeninghouder

Wilt u de gegevens van de tweede rekeninghouder wijzigen? Gebruik dan het Wijzigingsformulier [PDF].

Overlijden van rekeninghouder

In geval van overlijden van een rekeninghouder verzoeken wij u contact op te nemen met OHRA Bank. Wij hebben in ieder geval een akte van overlijden, een kopie legitimatie en in sommige gevallen een verklaring van erfrecht nodig.

Uw bankproduct(en) opzeggen

Wilt u een rekening opzeggen? Gebruik daarvoor het formulier Opzeggen OHRA Bank [PDF]. Nadat wij uw formulier hebben ontvangen duurt het ongeveer 2 weken voordat de rekening is beëindigd. Het kan een paar dagen langer duren als er ook beleggingen verkocht moeten worden. Is uw e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvangt u een van de opzegging per e-mail.