Wijziging doorgeven: wat is je situatie?

Wil je gegevens wijzigen die te maken hebben met je rekening bij OHRA Bank? Bekijk hieronder welke informatie wij van je nodig hebben.

Tegenrekening wijzigen

Wil je je tegenrekening wijzigen? Gebruik dan het 'Wijzigingsformulier OHRA Bank' dat je kunt vinden in OHRA Bank Online.

Automatisch sparen of beleggen

Wil je je automatisch gaan sparen en beleggen? Gebruik dan het formulier 'Automatisch Sparen en Beleggen' dat je kunt vinden in OHRA Bank Online.

Verhuizen, e-mailadres of telefoonnummer wijzigen

Via OHRA Bank Online geef je eenvoudig je nieuwe adres, e-mailadres en/of telefoonnummer door.

Heb je een en/of rekening?

En verhuist de mederekeninghouder ook? Dan moet de mederekeninghouder zelf ook inloggen en het adres aanpassen.

Wijzigen gegevens rekeninghouder

Wil je de gegevens van de tweede rekeninghouder wijzigen? Gebruik dan het 'Wijzigingsformulier OHRA Bank' dat je kunt vinden in OHRA Bank Online.

Overlijden van rekeninghouder

Neem in het geval van overlijden van een rekeninghouder contact met ons op. Wij hebben in ieder geval een akte van overlijden, een kopie legitimatie en in sommige gevallen een verklaring van erfrecht nodig.

Bankrekening(en) opzeggen

Wil je je rekening opzeggen? Gebruik dan het formulier 'Opzeggen OHRA Bank' dat je kunt vinden in OHRA Bank Online. Nadat wij het formulier hebben ontvangen, duurt het ongeveer 2 weken voordat de rekening is beëindigd. Het kan een paar dagen langer duren als er ook beleggingen verkocht moeten worden. Is je e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvang je een bevestiging van de opzegging per e-mail.