Wijziging doorgeven: wat is je situatie ?

Wil je gegevens wijzigen die te maken hebben met je rekening bij OHRA Bank? Bekijk hieronder welke informatie wij van je nodig hebben.

Tegenrekening wijzigen

Wil je je tegenrekening wijzigen? Gebruik dan het Wijzigingsformulier [PDF]. Spaar of beleg je automatisch (via incasso)? Gebruik dan niet het wijzigingsformulier, maar het formulier Automatisch sparen en beleggen [PDF] om het rekeningnummer te wijzigen.

Let op: Je vaste tegenrekening moet op dezelfde naam staan als de rekening bij OHRA Bank.

Automatisch sparen of beleggen

Wil je automatisch gaan sparen of beleggen? Of wil je de incasso wijzigen of stoppen? Gebruik dan het formulier Automatisch sparen en beleggen [PDF].

Verhuizen, e-mailadres of telefoonnummer wijzigen

Via OHRA Bank Online geef je eenvoudig je nieuwe adres, e-mailadres en/of telefoonnummer door.

Heb je een en/of rekening?

En verhuist de mederekeninghouder ook? Dan moet de mederekeninghouder zelf ook inloggen en het adres aanpassen.

Wijzigen gegevens rekeninghouder

Wil je de gegevens van de tweede rekeninghouder wijzigen? Gebruik dan het Wijzigingsformulier [PDF].

Overlijden van rekeninghouder

Neem in het geval van overlijden van een rekeninghouder contact met ons op. Wij hebben in ieder geval een akte van overlijden, een kopie legitimatie en in sommige gevallen een verklaring van erfrecht nodig.

Bankrekening(en) opzeggen

Wil je een rekening opzeggen? Gebruik dan het formulier Opzeggen OHRA Bank [PDF]. Nadat wij het formulier hebben ontvangen, duurt het ongeveer 2 weken voordat de rekening is beëindigd. Het kan een paar dagen langer duren als er ook beleggingen verkocht moeten worden. Is je e-mailadres bij ons bekend? Dan ontvang je een bevestiging van de opzegging per e-mail.