Reisverzekering afsluiten voor verre landen

Gaat de reis dit jaar naar Australië, Indonesië of de Verenigde Staten? Een goede reisverzekering afsluiten is natuurlijk altijd verstandig. OHRA biedt een uitstekende reisverzekering voor alle bestemmingen.

Je voordelen

 • altijd en overal Nederlandstalige hulp via de OHRA Hulpdienst 
 • duiken valt onder de basisdekking van onze doorlopende reisverzekering.
 • met de extra dekking Geneeskundige kosten krijg je de medische kosten vergoed die niet worden vergoed door je zorgverzekering
 • ook Annulering verzeker je als extra dekking eenvoudig mee
 • vervoer terug naar Nederland (repatriëring) of medische hulp bij een ernstige ziekte, een ongeval en overlijden is standaard verzekerd met persoonlijke hulpverlening

We bieden nog meer extra dekkingen om je doorlopende reisverzekering precies af te stemmen op je reis, de bestemming en de bijzondere plaatselijke risico’s.

Reisverzekering Australië

In Australië krijg je te maken met de elementen van de natuur. Dat maakt het een fascinerende reisbestemming, maar het zorgt ook voor extra risico’s. Tropische cyclonen, bosbranden en overstromingen maken regelmatig de achterlanden onbereikbaar. Houd daarom altijd de lokale media in de gaten en volg waar nodig de instructies op van lokale autoriteiten. Goed om te weten: een satelliettelefoon biedt uitkomst waar het bereik van mobiele telefoons wegvalt.

Wil je je aanvullend verzekeren op je OHRA doorlopende reisverzekering? Denk dan aan de extra dekking Geneeskundige kosten of Ongevallen.

Reisverzekering Nieuw-Zeeland

Je doorlopende reisverzekering voor Nieuw-Zeeland stel je heel eenvoudig zelf samen. Let op: gevaarlijke sporten als parachutespringen of bungeejumpen vallen niet onder de dekking van de doorlopende reisverzekering. Duiken wel! Wil je je aanvullend verzekeren op je OHRA doorlopende reisverzekering? Denk dan aan extra dekking Ongevallen.

Reisverzekering Indonesië

Eten en drinken tijdens verre reizen kunnen tegelijkertijd een avontuur en een risico zijn. Een waarschuwing: drink als je Indonesië bezoekt nooit arak. De thuisgestookte en met methanol aangelengde rijstwijn kan levensgevaarlijk zijn.

Voor Indonesië gelden verder een aantal serieuze reisadviezen van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Zo is Papoea al langere tijd onrustig. Indonesië ligt in een gebied dat gevoelig is voor aardbevingen. Laat je voor het afreizen goed informeren over de situatie in de gebieden die je gaat bezoeken en sluit een aanvullende dekking af op je OHRA doorlopende reisverzekering. Denk aan de extra dekking Geneeskundige kosten.

Reisverzekering Zuidoost-Azië

Indonesië is onderdeel van Zuidoost-Azië. Het bestaat uit vasteland (een schiereiland) en vele duizenden eilanden. Ook voor een rondreis door Zuidoost-Azië biedt OHRA een passende reisverzekering.

Je kunt met een rondreis bijvoorbeeld de volgende landen bezoeken:

 • Cambodja
 • Filipijnen
 • Indonesië
 • Maleisië
 • Singapore
 • Thailand
 • Vietnam

Bagage is standaard verzekerd bij de OHRA Doorlopende Reisverzekering. Ga je op reis met veel geld op zak? Sluit dan de module geld en cheques af.

Reisverzekering Amerika

Ga je op reis naar de Verenigde Staten of Canada? Voor Noord-Amerika gelden weinig serieuze reisadviezen. Je stelt zelf de OHRA doorlopende reisverzekering samen die bij je reis past. Bijvoorbeeld met de extra dekking Geneeskundige kosten of Geld.

Ga je naar Mexico of Zuid- en Midden-Amerika? Dan zijn er extra risico’s en wordt reizen door bepaalde gebieden afgeraden. Check altijd de website van Buitenlandse Zaken voor actuele reisadviezen.

Reisverzekering Zuid-Afrika

Zuid-Afrika is een prachtig en fascinerend land. Maar niet zonder gevaren. Zeker op het gebied van criminaliteit zijn er de nodige risico's. Maak met een auto gebruik van de grotere doorgaande wegen en maak alleen stops bij benzinestations en wegrestaurants. Ga na zonsondergang niet meer de weg op en neem geen lifters mee. Je kunt je voor je reis prima aanvullend verzekeren. Bekijk de extra dekkingen van de doorlopende reisverzekering.

Goed verzekerd

Ben je al in het buitenland of ben je Nederland nog niet uit? Met onze doorlopende reisverzekering ben je gedurende je hele vakantie goed verzekerd. Ideaal voor je verre reis!

Bereken direct je premie voor de doorlopende reisverzekering.

Ook voor andere reizen is de doorlopende reisverzekering geschikt: