Vakantie. Zonder. Gedoe.

  • Betaal alleen voor de dagen dat je op reis bent
  • OHRA Hulpdienst altijd bereikbaar
  • Verzekerd al vanaf € 4,40 per week

Kortlopende reisverzekering

Als je in 1 jaar niet vaak op vakantie gaat, dan kun je net zo goed een kortlopende reisverzekering afsluiten. Want waarom zou je meer betalen dan nodig is? Je betaalt alleen voor de dagen dat je echt op reis bent. Met de kortlopende reisverzekering van OHRA ben je voor 1 weekendje skiën of vakantie goed verzekerd.

Verzeker alleen wat nodig is

Bij onze kortlopende reisverzekering kun je nog meer verzekeren. Maar het hoeft niet. Want als je een stedentrip naar Londen hebt gepland, dan heb je geen wintersportdekking nodig. Daarom stel je bij ons zelf je reisverzekering samen. Kies de dekkingen die je nodig hebt.

Bereken je premieMeer informatie

Kortlopende annuleringsverzekering

De kortlopende annuleringsverzekering sluit je af voor 1 vakantie. Je bent dan verzekerd als je onverwachts je vakantie moet annuleren.

Meer informatie

Vergoedingen

Voor veel zaken ben je verzekerd met onze reisverzekering. Maar wat is er nu wel of niet verzekerd?

Meer informatie

Inentingen nodig?

Wist je dat je niet alleen reisvaccinaties nodig hebt als je naar verre, tropische landen gaat? Ook voor bestemmingen dichtbij worden soms inentingen geadviseerd.

Meer informatie

Europadekking of werelddekking?

Eigenlijk verschilt de tijdelijke reisverzekering niet zo veel van de doorlopende. Bij allebei de verzekeringen kun je kiezen voor een Europa- of werelddekking. Maar waar je ook naar toe gaat, je kunt altijd en overal rekenen op de deskundige hulp van de OHRA Hulpdienst.

Onze hulpdienst is er altijd voor je

De OHRA Hulpdienst staat altijd voor je klaar en is dag en nacht bereikbaar. Bekijk het in 1 minuut.

Onze hulpdienst:

  • Is met 1 druk op de knop via de OHRA App te bereiken
  • Heeft kennis van het vakantieland en de regels
  • Zorgt ervoor dat je geen onnodige kosten maakt

Voor iedere vakantie een kortlopende verzekering

Maar ga je ongeveer 4 weken per jaar weg? Dan is onze doorlopende reisverzekering het overwegen waard. Het voordeel hierbij is dat je altijd verzekerd bent. Ook als je besluit om last minute een weekendje weg te gaan. Dat is wel zo gemakkelijk. Twijfel je? Doe dan de keuzewijzer. Die vertelt je direct welke reisverzekering bij jou past en welke in jouw situatie voordeliger is.

Top 3 veelgestelde vragen kortlopende reisverzekering

Er is geen verschil. Het gaat hier om 2 verschillende termen voor hetzelfde product. Beiden een reisverzekering die je afsluit voor 1 vakantie.

Standaard is er al veel verzekerd: bagage, persoonlijke hulpverlening en schade die je veroorzaakt aan je vakantieverblijf. Daarnaast heb je de mogelijkheid om extra dekkingen toe te voegen. Zoals bijvoorbeeld geneeskundige kosten. Zo voorkom je een onverwachte hoge rekening na een ziekenhuisbezoek in het buitenland.

Je kan maximaal 8 personen tegelijk verzekeren. Het is niet nodig om op hetzelfde adres te wonen of familie van elkaar te zijn. Je ontvangt 1 polis voor alle verzekerden samen.

Staat je vraag er niet bij?
Dan helpt onze virtuele assistent je graag verder.

Stel hier je vraag

Handige vakantietips