Prima verzekerd voor één vakantie met de kortlopende reisverzekering

Waarom zou je meer betalen dan nodig is? Als je in een jaar niet heel vaak op vakantie gaat, kun je net zo goed een kortlopende reisverzekering afsluiten. Je betaalt dan alleen voor de dagen dat je echt op reis bent. Ga je nog een keer een weekend weg? Vergeet dan niet nogmaals zo’n reisverzekering af te sluiten.

Voordelen van onze kortlopende reisverzekering

  • Je betaalt alleen voor de dagen dat je echt op reis bent
  • Kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd
  • Al vanaf € 4,40 per week

Voor iedere vakantie

Wat voor vakantietype ben jij? Een stredentripper, strandligger, bergwandelaar of wintersporter? Wat je ook doet, waar je ook naar toe gaat, met sommige zaken heb je altijd te maken. Daarom is bij de kortlopende reisverzekering het volgende standaard verzekerd:

Je verzekert alleen wat nodig is

Bij de kortlopende reisverzekering kun je nog meer verzekeren. Maar het hoeft niet. Als je met de bus naar wintersport gaat, heb je weinig aan hulpverlening voor je auto. En bij een stedentrip heb je geen wintersportdekking nodig. En waarom zou je geneeskundige kosten verzekeren voor een weekendje Zeeland. Je kunt kiezen uit de volgende extra dekkingen:

In of buiten Europa. Wel of geen wintersport

Eigenlijk verschilt de kortlopende reisverzekering niet zo veel van de doorlopende. Bij allebei de verzekeringen kun je kiezen voor een Europa- of werelddekking. Maar waar je ook naar toe gaat, je kunt altijd en overal rekenen op de deskundige hulp van de OHRA Hulpdienst.

Minder premie als je niet vaak weg gaat

De grootste verschillen zijn de premie en het gemak. Als je een paar weken per jaar op vakantie gaat, is de kortlopende reisverzekering ideaal. En ook als je een paar weekendjes weg gaat. Je betaalt dan veel minder premie dan als je kiest voor de doorlopende reisverzekering. 

Voor iedere vakantie een kortlopende verzekering

Maar ga je ongeveer 4 weken per jaar weg? Dan is de doorlopende reisverzekering het overwegen waard. Het voordeel van die verzekering is dat je niets meer hoeft af te sluiten als je besluit nog een weekendje weg te gaan. Dat is wel zo gemakkelijk. De kortlopende reisverzekering sluit je maar voor één vakantie af.

Kortlopende reisverzekering wijzigen?

Heb je een wijziging in je kortlopende annuleringsverzekering? Vergeet dan niet dit binnen 30 dagen door te geven aan onze klantenservice, telefoonnummer 026 - 400 40 40.