Eén verzekering voor al je vakanties

Of je nu in een jaar 4 keer op pad gaat in Europa of 3 maanden door Laos en Cambodja reist, met onze doorlopende reisverzekering ben je automatisch verzekerd. Tegen een voordelige premie. En je hoeft niets bij te betalen als je er nog een weekje aan vastplakt.

Standaard al veel verzekerd

Iedere vakantie is anders. Maar er is ook altijd wat hetzelfde. Je neemt bagage mee. Er kan altijd wat gebeuren waardoor je hulp nodig hebt. En de plek waar je vakantie viert, kan beschadigd raken. Daarom is bij de doorlopende reisverzekering het volgende standaard verzekerd:

  • Je bagage. Je bepaalt zelf de hoogte van je dekking: Basis, Plus of Top
  • Hulpverlening voor jezelf. Medicijnen toesturen, of administratieve hulp als je je paspoort verliest. Van die dingen.
  • Schade die je veroorzaakt aan je vakantieverblijf.

Je betaalt alleen voor wat je nodig hebt

Bij onze reisverzekering kun je nog meer verzekeren. Al beseffen we dat je niet alles nodig hebt. Aan een wintersportdekking heb je niets als je naar Thailand gaat. En tijdens een strandvakantie heb je weinig aan hulpverlening voor je auto. Daarom heb jij de keuze. Je kunt kiezen uit de volgende extra dekkingen:

  • geld
  • geneeskundige kosten
  • hulpverlening voor je auto en motor
  • ongevallen
  • annulering
  • wintersport

Al voordeliger bij 28 dagen vakantie

De verschillenden dekkingen waar je uit kunt kiezen, vind je ook terug bij een kortlopende reisverzekering. Het grootste verschil met deze verzekering is de premie. Als je 4 weken per jaar op pad gaat met je gezin, ben je met een doorlopende al snel voordeliger uit. Lijkt dat veel, 28 dagen? Bedenk dan dat weekendjes weg in Nederland ook meetellen. En ook de reisdagen.

Meer gemak met de doorlopende reisverzekering

Een ander voordeel van de doorlopende reisverzekering is dat je het zelf gemakkelijk maakt. Je hoeft maar een keer de verzekering af te sluiten, en niet steeds voor ieder uitje. En als je op het einde van het jaar nog even naar de zon gaat, betaal je daar niets extra’s voor.

Premie op basis van langste vakantie

De premie bepalen we op basis van je langste vakantie. Hoe langer een vakantie duurt, hoe meer risico je loopt. Als je 4 weken achter elkaar weg bent, betaal je minder premie dan als je 4 maanden weg bent. De grenzen liggen bij 45, 90, 180 en 365 dagen. Bij 4 weken blijf je ruim onder de 45 dagen. Bij 4 maanden zit je tussen de 90 en 180 dagen. En betaal je dus premie voor deze periode.