OHRA Pensioenrekening voor je pensioenaanvulling

De OHRA Pensioenrekening is een rekening waarop je belegt of spaart voor een aanvulling op je pensioen. Een combinatie van sparen en beleggen is mogelijk. Ook je vrijgekomen lijfrente kan je verder laten doorgroeien met de OHRA Pensioenrekening. Het opgebouwde bedrag ontvang je later als aanvulling op je pensioen. Deze rekening kan je vanaf 1 januari 2018 niet meer aanvragen.

Heb je al een Pensioenrekening bij OHRA Bank? In oktober of november 2019 zetten wij je rekening om naar Aanvullend Pensioen Zelf Beleggen van Nationale-Nederlanden. Lees meer over de belangrijkste wijzigingen, de veelgestelde vragen en de productvoorwaarden.

Kenmerken en risico's

Wij vinden het belangrijk dat je het product goed begrijpt. Daarom heeft OHRA de kenmerken en risico's van de OHRA Pensioenrekening voor je op een rij gezet. Lees meer over de kenmerken en risico's. Bekijk alle risico's van de Pensioenrekening. Zie ook de website van de AFM.

Meer informatie

De OHRA Pensioenrekening is een rekening waarop je kunt beleggen of sparen. Een combinatie van sparen en beleggen is ook mogelijk. Lees voor wie het is bedoeld.