Gezonde medewerkers en een gezond bedrijf

Een collectieve verzekering heeft veel voordelen. De korting die het oplevert, is waarschijnlijk wel bekend. Maar wist je dat het ook goed is voor de gezondheid van je medewerkers. Voor hun levensstijl. En daardoor ook weer voor jouw bedrijf.

  • Korting op de zorgverzekering
  • Beste zorg voor je medewerkers
  • Programma's om gezond te blijven

Fitte medewerkers met de collectieve zorgverzekering van OHRA

Als je voor je medewerkers een collectieve verzekering afsluit, krijgen ze korting op deze verzekering. Maar het heeft meer voordelen. Voor hen. En daardoor ook voor jou. Bij collectieve verzekering bieden we namelijk allerlei diensten aan. Hiermee regel je de beste zorg voor je medewerkers en draag je bij aan een betere gezondheid. En je weet het, hoe beter zij zich voelen, hoe beter het met jouw bedrijf gaat.

Welke korting krijgen jouw medewerkers of leden?

Heb je voor je bedrijf, vereniging of branche een collectieve zorgverzekering afgesloten voor je medewerkers of leden? En wil je weten welke korting zij kunnen krijgen? Vul dan hier de naam van je organisatie in. Je hoeft maar 2 letters te typen, dan verschijnt je organisatienaam al. Daarna zie je een premietabel die helemaal toegespitst is op jouw organisatie.

Geen dubbele kosten betalen

Voor een gezonde medewerker heb je waarschijnlijk veel over. Maar hoe houd je de kosten betaalbaar? Door goed te kijken naar de basisverzekeringen en aanvullende verzekering van je medewerkers. Misschien betaal je nu wel zorgkosten die hun verzekering ‘gewoon’ dekt. Door deze kosten te ontdubbelen kun je geld besparen. 

Service voor je medewerkers in het buitenland

Heb je medewerkers die in het buitenland zijn gedetacheerd? Genieten ex-medewerkers van hun pensioen in het buitenland? Of heb je grensarbeiders in dienst? Of expats? We kunnen ons voorstellen dat je vragen hebt over hun verzekering. Voor al deze vragen kun je terecht bij de International Service Desk. Mail naar verdragen@ohra-zorg.nl of bel met 046 459 51 35.

De zorg voor expats geregeld

Heb je expats in dienst? Natuurlijk wil je dat ze goed verzekerd zijn en overal naar de beste zorgverleners kunnen. Maar hoe regel je dat? In elk land is de zorg immers anders. En ook de tarieven. Speciaal voor expats hebben we een speciale regeling: de OHRA Expat Health Service. Onze internationale zorgpartners weten hoe de zorg er wereldwijd uitziet.

Fit met onze Zorgmakelaar

Als je medewerkers gezond zijn, functioneren ze beter. Het is dan ook belangrijk dat ze fit blijven. En als ze toch ziek zijn, snel beter worden. Onze Zorgmakelaar kan je hierbij helpen. Door je te adviseren over wat je het beste kunt doen. En door je te begeleiden. Zodat je de juiste stappen zet. Naar een gezonder bedrijf.

Gezond zijn en blijven bij OHRA

OHRA FitzMe

Met OHRA FitzMe kun je je medewerkers helpen een gezonde levensstijl te krijgen. Er staan artikelen op die zij kunnen delen, tests die ze kunnen maken en modules die helpen ongezond gedrag te veranderen.

Online werken aan je leefstijl

Onze online coach helpt je op een snelle manier fitter te voelen en ziekte te voorkomen. Je kunt leren om je goed te voelen en gezonde keuzes te maken. Dit doe je online, wanneer het jou uitkomt.

OHRA Gezond

Sluit je voor je medewerkers de collectieve OHRA Zorgverzekering af? Als je kiest voor de basisverzekering krijgen ze gratis de module OHRA Gezond. Met deze module krijgen ze een volledige gezondheidsscan vergoed en ook sportmedisch advies, gezondheidscursussen en beweegprogramma's.

De OHRA Zorg Assistent

De kans is groot dat een aantal van je medewerkers mantelzorger is. En dat zij het lastig vinden om een goede balans te vinden tussen gezin, werk en mantelzorg. Hierdoor kunnen zij overbelast raken. OHRA wil dit risico beperken met de OHRA Zorg Assistent: de navigator door het doolhof van wetten, regels en instanties.

Zorgdienstverleners van OHRA

OHRA werkt samen met innovatieve partners op het gebied van vitaliteit, gezondheid en duurzame inzetbaarheid. Zij helpen je graag aan fitte en gezonde werknemers. Kijk in het overzicht welke partner het beste bij je past.

Duurzame inzetbaarheid

Op verschillende manieren zorg je ervoor dat je medewerkers duurzaam inzetbaar blijven. Dat noemen we jobfit. Tegelijk mag je van je medewerkers verwachten dat zij duurzaam betrokken blijven en zich afvragen of ze fit genoeg zijn. Ofwel topfit. OHRA zet zich in voor deze duurzame inzetbaarheid. Op dit gebied zijn onze accountmanagers geregistreerde adviseurs. 

Maak een afspraak met je accountmanager voor meer informatie.