Vacatures bij OHRA in Arnhem

Wil je bij de leukste werkgever in Arnhem werken? Vind bij OHRA de baan die bij je past. OHRA is een merk van de NN Group. Je sollicitatie loopt daarom via de HR afdeling van NN Group.

Manager / teamleider Product, Pricing en Intelligence

Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling en pricing van de producten van OHRA in relatie tot het behalen van onze KPI’s en groeidoelstellingen. Daarnaast verzorg je met het team de intelligence (inclusief big data, machine, deep learning) voor het hele bedrijf.

Bekijk de vacature.

Content Producer Schade

Contentstrategie? Crossmediaal? Eindredactie? Als jij meteen snapt waar we het over hebben, dan zoeken we jou (38 uur per week).

Bekijk de vacature.

PR medewerker / Woordvoerder

Schrik jij niet van onverwacht bezoek van een journalist? En schrijf jij het liefst over bedrijfsontwikkelingen? Ga dan aan de slag bij OHRA als PR medewerker en Woordvoerder.

Bekijk de vacature.

Content Medewerker Schade

Is jouw passie het maken en schrijven van creatieve content (beeld, video en tekst)? Lees dan snel verder.

Bekijk de vacature.

Content Medewerker Merk

Voel jij iets bij OHRA? Glimlach je bij het zien van een van onze reclames? En heb jij ervaring in interne communicatie? Dan zoeken we jou!

Bekijk de vacature.

Online Marketeer

Nieuwe verzekeringen, zelfrijdende auto’s en digitale vernieuwingen bieden je de kans om in een snel veranderende branche het verschil te maken als online marketing expert. Je gaat complexe uitdagingen niet uit de weg en je weet duidelijk te maken wat je wilt in normale taal. Je bent kritisch en durft je collega’s eerlijk aan te spreken, je houdt van lachen en je hebt lef.

Bekijk de vacature.