Manager / teamleider Product, Pricing en Intelligence

Wie zoeken we?

Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling en pricing van de producten van OHRA in relatie tot het behalen van onze KPI’s en groeidoelstellingen. Daarnaast verzorg je met het team de intelligence (inclusief big data, machine, deep learning) voor het hele bedrijf. Je werkt met zeer slimme en zelfstandig werkende professionals die, in een zeer competitieve markt, vooruit willen en resultaten willen boeken. Je bent tevens verantwoordelijk voor het creëren en neerzetten van een data gedreven organisatie, waarbij je de facilitator en verbinder bent richting andere teams en stakeholders.

Ontmoet je team

Naast een uitdagende functie wil je natuurlijk ook weten met wie je gaat samenwerken. Het team waar je leiding aan geeft bestaat uit data scientisten, data specialisten, actuarissen, de product- en pricing specialist en natuurlijk de verzekeringsspecialisten. Je werkt nauw samen met de Teamleider Marketing, Sales en Online en de Teamleider Merk en Content. We streven een agile, multidisciplinaire aanpak na bij de realisatie van onze ambities.

Bianca Knispel, de manager van de afdeling OHRA Schade waar de afdeling Product, Pricing en Intelligence bij hoort, stelt zich voor in deze blog.

NN is een organisatie die veel mogelijkheden biedt. Als je bij ons komt werken zal je aan de slag gaan binnen het bedrijfsonderdeel OHRA Schade.

Wat vragen we?

Je bent een bevlogen, autonome, mensgerichte leider die niet alleen inhoudelijk heel scherp is, maar ook weet hoe hij/zij mensen in beweging krijgt. Je hebt een zeer sterk ontwikkelde visie op de verschillende disciplines. Je zorgt voor een omgeving waar onze professionals het beste uit zichzelf halen.

  • Je hebt het denkniveau van een praktisch ingestelde wetenschapper (HBO+/WO)
  • Je hebt feeling voor de meer technische kant van productontwikkeling, intelligence, pricing en/of een actuariële achtergrond
  • Je hebt ervaring met het aansturen van gedreven, autonome en eigenwijze professionals die de lat steeds wat hoger leggen
  • Je blinkt uit in de competenties resultaatgerichtheid, inspireren en ontwikkelen, vertrouwen geven en rekening houden met de belangen van stakeholders
  • Je bent vernieuwend op het gebied van analytics gedreven werken
  • Je neemt initiatief, bent ondernemend en zoekt altijd naar verbetering
  • Je schakelt gemakkelijk met collega’s op alle niveaus
  • Je kunt je team motiveren en inspireren, en relevante feedback geven
  • Je bent stressbestendig en kunt onder tijdsdruk werken

Wat bieden we jou?

Een managementrol voor 36 uur per week bij de leukste werkgever in Arnhem. Met professionals geef je samen je eigen invulling aan commercie en rendement om tot resultaat te komen. We betalen je natuurlijk een goed maandelijks salaris en je krijgt een jaarcontract. Je kunt opleidingen en cursussen volgen en werkt nauw samen met ervaren collega’s. En natuurlijk bieden we je korting op onze verzekeringen en hebben we een goede pensioenregeling. OHRA maakt deel uit van NN Group. Daardoor zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Bekijk ook onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Ben jij de teamleider die we zoeken? Solliciteer direct via de button onder deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel dan met Bianca Knispel, 06-304 36 036. Voor vragen over de sollicitatieprocedure is recruiter Wendy Verweij bereikbaar op telefoonnummer 06-214 04 770.

Lees meer over onze sollicitatieprocedure.