Reclames van OHRA

Je kent ze vast wel; de reclames van OHRA. De laatste jaren spelen Rob en Els hierin de hoofdrol en maken ze allerlei hilarische momenten mee. Maar ken je onze oudere reclames ook nog? Bijvoorbeeld met 'Boney M' of 'Baby Bassie? Je kunt ze hier allemaal terugkijken.

Onze laatste reclame:

Hulp. Zonder. Gedoe.
Rob en Els zijn gestrand met pech onderweg naar Frankrijk. Gelukkig houden ze de moed erin.

En deze reclames zijn ook van ons

Rob en Els lenen de auto van de vader van Els. Dan wil je natuurlijk geen brokken maken. Daarom hebben Rob en Els de Clixx leenautoverzekering.

Rob en Els zijn nog steeds in Oostenrijk en wat daar toch allemaal fout kan gaan... Aansprakelijkheid. Zonder. Gedoe.

Rob en Els hadden al pech tijdens hun wintersportvakantie. Maar hun pech is nog niet voorbij. Vakantie. Zonder. Gedoe.

Deze winter volgen we Rob en Els tijdens hun wintersportvakantie. Maar hun skivakantie loopt iets anders dan verwacht. Zorg. Zonder. Gedoe.

Rob en Els botsen tijdens het inparkeren tegen een paarse eend. Ze gaan op zoek naar de eigenaar en komen in aanraking met een (oude bekende) paarse krokodil.  
Schade. Mobiel. Geregeld.

Meer over de OHRA Autoverzekering van Rob en Els.

Rob komt in een ongemakkelijke situatie terecht bij een bezoek aan de kaakchirurg. Gelukkig hebben Rob en Els de OHRA Zorgverzekering met echte vrije zorgkeuze. Vrije Zorgkeuze. Altijd. Overal. 

Pluto krijgt een nieuw vriendje. Gelukkig hebben Rob en Els de OHRA Huisdierenverzekering. Omdat je nooit weet wat je huisdier kan overkomen. Viervoeters. Voordelig. Verzekerd.

Rob wordt ‘geholpen’. Maar als hij ziet door welke dokter, wil hij toch liever een andere dokter. Gelukkig hebben Rob en Els de OHRA Zorgverzekering. Eén van de weinige zorgverzekeringen waarmee je echt 100% vrije zorgkeuze hebt. Vrije zorgkeuze. Altijd. Overal. 

Deze reclame behaalde de 2e plaats bij de Ster Gouden Loeki verkiezing.

Rob en Els genieten van een heerlijke vakantie in Spanje. Op het strand krijgen ze een mooi aanbod voor een rondje met een banaan op zee. Maar de mannen gaan er in de boot met hun spullen vandoor. Adios! Gelukkig is er direct hulp met de OHRA App en kunnen ze snel weer genieten van hun vakantie. Probleem. Opgelost. Vakantie.

Deze reclame behaalde de 6e plaats bij de Ster Gouden Loeki verkiezing 2016.

Rob en Els gaan kijken bij een tweedehands auto die ze willen kopen. Dan blijkt de verkoper van de auto André van Duin te zijn. Rob imiteert spontaan allerlei typetjes van André. Els is gelukkig wat relaxter en regelt ondertussen via haar mobiel direct een OHRA Autoverzekering. En zijn ze gelijk verzekerd. Effe wachten? Nee hoor, bij OHRA is het direct geregeld. Mobiel. Verzekeren. En weg.

Rob en Els hebben schade aan hun auto. Die schade heeft Rob al snel gemeld met de OHRA App. Maar nu moet de auto nog gerepareerd worden. Met de ooievaar nog in het dak van de auto, navigeren ze naar de dichtstbijzijnde garage. Totdat de politie hen opmerkt. Schade. Navigatie. Hersteld.

Rob en Els zijn op wintersportvakantie en krijgen onderweg een auto-ongeluk. Gelukkig zijn de hulpdiensten snel ter plaatse. Als ze Rob in de auto zien zitten met zijn nek in een scheve houding, gaan alle alarmbellen af. Met een spoed wordt hij naar het ziekenhuis gebracht. Daar wordt duidelijk wat er écht aan de hand is.

Meneer van Gelder moet uitwijken voor een eend op de weg en raakt daardoor een boom. Hij belt zijn verzekeraar en wordt keer op keer doorverbonden. Door spraakverwarring verandert zijn verhaal: de eend heeft een boom geraakt, de boom valt op zijn eend, een bom in zijn eend! Uiteindelijk is hulp onderweg: de Explosieven Opruimingsdienst. 

Deze reclame behaalde de 5e plaats bij de Ster Gouden Loeki verkiezing 2011.

Een man rijdt snel naar huis voor de bevalling van zijn kind. Bij zijn huis aangekomen, roept zijn buurman: "Hey, buurmannetje, baby". Als de man de slaapkamer binnenkomt is de baby al geboren. Maar op wie lijkt de baby?

Deze reclame behaalde de 4e plaats bij de Ster Gouden Loeki verkiezing 2008.

We volgen het leven van Bobby Farell, bekend van de discogroep Boney M. De optredens zijn succesvol, en het nummer 'Daddy Cool' is een grote hit. Ondertussen regelt zijn manager Bobby's geldzaken... Hij belooft Bobby gouden bergen en houdt hem aan het lijntje.

Als een meisje in het zwembad haar paarse krokodil vergeten is, gaat zij met haar moeder terug naar de receptie. Het meisje is blij dat zij de krokodil in de hoek ziet staan. Maar zo makkelijk krijgt ze de paarse krokodil niet terug... 

Een man kijkt op zijn horloge. Het is bijna half negen. Hij vertelt de kijkers dat ze vanavond nog een hoop geld kunnen besparen door een brandverzekering bij OHRA af te sluiten. En dat scheelt... Dit is geen grap, maar 1 van onze tv-reclames uit de jaren '80. Zo ging dat toen.

Onze reclames zijn sindsdien behoorlijk veranderd. Wat gelijk is gebleven, is dat je bij ons zelf je verzekeringszaken kunt regelen. Niet alleen telefonisch, maar tegenwoordig ook online of met onze app.

Bekijk ze allemaal op YouTube

Staat je favoriete reclame hier niet bij? Op ons YouTube kanaal kun je echt al onze reclames terugzien.