PR medewerker / Woordvoerder

Schrik jij niet van onverwacht bezoek van een journalist? En schrijf jij het liefst over bedrijfsontwikkelingen? Ga dan aan de slag bij OHRA als PR medewerker en Woordvoerder.

Wie zoeken we?

Je bent een PR professional en woordvoerder die bij OHRA zorgt voor communicatie- en reputatieadvies bij interne en externe gebeurtenissen. Je bent de eerste die met de pers spreekt en stemt met je collega’s van ons moederbedrijf NN Group af welke boodschap je vertelt.

Je hebt een vlotte pen en schrijft creatief en relevant berichten over OHRA. Je levert daarvoor zelf actief onderwerpen aan en zorgt voor actieve verspreiding van je berichten. Je kent de journalistieke wereld van binnen en buiten en weet precies hoe je een artikel geplaatst krijgt.

Ontmoet je team

Naast een uitdagende functie wil je natuurlijk ook weten met wie je gaat samenwerken. Het nieuw te vormen team Merk en Content bestaat uit 14 creatieve communicatiecollega’s met verschillende specialisaties.

Bianca Knispel, de manager van de afdeling OHRA Schade waar de afdeling Content en Merk bij hoort, stelt zich voor in deze blog.

NN is een organisatie die veel mogelijkheden biedt. Als je bij ons komt werken, zal je aan de slag gaan binnen het bedrijfsonderdeel OHRA Schade.

Wat vragen we?

Het belangrijkste is je persoonlijkheid en of je past in ons team. We zoeken een energieke collega met een groot netwerk die OHRA op de (media)kaart gaat zetten.

  • Je hebt minimaal een HBO niveau, in de richting van journalistiek / communicatie
  • Je hebt aantoonbare ervaring met PR en Woordvoering
  • Je bent communicatief sterk, je hebt (commerciële) schrijfvaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je hebt een 24/7 mentaliteit
  • Je bent creatief, zelfstandig en praktisch
  • Je neemt initiatief, bent ondernemend en zoekt altijd naar verbetering
  • Je schakelt makkelijk met collega’s op alle niveaus

Wat bieden we jou?

Allereerst een topbaan voor 20 uur per week bij de leukste werkgever in Arnhem. We betalen je natuurlijk een goed maandelijks salaris en je krijgt een jaarcontract. Je kunt opleidingen en cursussen volgen en werkt nauw samen met ervaren collega’s. En natuurlijk bieden we je korting op onze verzekeringen en hebben we een goede pensioenregeling. OHRA maakt deel uit van NN Group. Daardoor zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Bekijk ook onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Durf jij deze klus aan? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou. Solliciteer direct via de button onder deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel dan met Brenda Gerritsen, 06-108 33 745. Voor vragen over de sollicitatieprocedure is recruiter Wendy Verweij, bereikbaar op telefoonnummer 06-214 04 770. 

Lees meer over onze sollicitatieprocedure.