Online Marketeer

OHRA is een verzekeraar die direct zaken doet met haar klanten. We geloven in de zelfredzaamheid van de consument en zijn daar al bijna 100 jaar sterk in. We blinken uit in een supergemakkelijke en snelle online dienstverlening. Direct geregeld, maar dan nog beter. Onze website en app moeten de klant een briljante gebruikerservaring geven. Directer, sneller en eenvoudiger dan iedere andere verzekeringsmaatschappij. Een schade melden moet een plezierige ervaring zijn in een mogelijk vervelende tijd. Met techniek die niet technisch voelt, maar wel persoonlijk. Zodat mensen denken ‘Goh, ik word niet alleen direct geholpen bij OHRA, ze begrijpen mij ook echt!’ Met verzekeringsproducten die onze klanten kennen, maar ook producten die nieuw zijn. Zodat je als klant weet dat OHRA nadenkt over welke producten je nodig hebt in een snel veranderende wereld.

Wie zoeken we?

De ontwikkelingen in verzekeringsland gaan snel. Nieuwe verzekeringen, zelfrijdende auto’s en digitale vernieuwingen bieden je de kans om in een snel veranderende branche het verschil te maken als online marketing expert.

Je gaat complexe uitdagingen niet uit de weg en je weet duidelijk te maken wat je wilt in normale taal. Je bent kritisch en durft je collega’s eerlijk aan te spreken, je houdt van lachen en je hebt lef. Je kunt structuur aanbrengen in je werk, ook al ben je soms met 20 heel verschillende activiteiten bezig. Je bent een teamplayer die zijn collega’s van o.a. IT en Intelligence goed weet te vinden en je kunt heel goed zelfstandig nieuwe initiatieven opstarten.

Je hebt de drive om online marketing naar een hoger niveau te brengen. Je bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied zodat we de titel van ‘meest digitale verzekeraar van Nederland’ houden.

Wat vragen we?

We zoeken een ervaren Online Marketeer die bij OHRA verantwoordelijk is voor kwalitatieve groei vanuit onze online kanalen. Affiliate marketing en SEA zijn gesneden koek en het gaat daarbij niet altijd over de kwantiteit. In de verzekeringsbranche is OHRA zeer vooruitstrevend op het gebied van Affiliate Marketing, dus ervaring hierin bij een A-merk is essentieel. Een data-driven aanpak is onmisbaar, acties kunnen altijd onderbouwd worden met data.

We zoeken iemand die samen met collega’s de ultieme customer journey kan neerzetten, ook als zaken verder gaan dan de dagelijkse werkzaamheden. Uitdagingen aangaan en nieuwe ervaringen op doen waardoor het bedrijf nog efficiënter zijn doel kan bereiken. Agile kunnen werken is een grote plus.

Jij hebt:

  • Academisch werk- en denkniveau, met minimaal vijf jaar ervaring binnen E-commerce
  • Kennis van en ervaring met verschillende online marketing kanalen zoals Affiliate Marketing, SEA, Display, Social Media
  • Data-driven mindset, ervaring met o.a. Excel, Google Analytics/Webtrekk, Tableau, SQL
  • Zeer goede communicatievaardigheden
  • Netwerken zit in je bloed
  • Het initiërend vermogen van een succesvolle ondernemer

Wat bieden we jou?

We bieden jou een zeer afwisselde baan, van het netwerken met affiliates tot het duiken in complexe data. Samen met een leuk marketingteam zorg jij voor het commerciële succes van OHRA. We betalen je hiervoor een goed maandelijks salaris. Maar we geven je vooral veel vrijheid. Vrijheid om jezelf te ontwikkelen door bijvoorbeeld cursussen en opleidingen te volgen en de vrijheid om thuis te werken. En natuurlijk bieden we je korting op onze verzekeringen en hebben we een goede pensioenregeling.

Bekijk ook onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Durf jij deze klus aan? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw kijk op onze zaken! Solliciteer direct via de button onder deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel dan met Brenda Gerritsen, 06-108 33 745. Voor vragen over de sollicitatieprocedure is recruiter Wendy Verweij, bereikbaar op telefoonnummer 06-214 04 770.

Lees meer over onze sollicitatieprocedure.