Nieuws- en persberichten

4 november 2019  | Nieuwsbericht

Klanttevredenheid 'Verzekeraars in Beeld'

De resultaten van het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek 'Verzekeraars in Beeld' door het Verbond van Verzekeraars zijn bekend. OHRA behaalde een 7,5 in de categorie schadeverzekeringen.

Lees meer
1 juli 2019  | Nieuwsbericht

Clixx maakt een eind aan ruzie over schade na lenen auto

Uit onderzoek* blijkt dat het uitlenen van een auto in Nederland soms tot ruzies tussen vrienden en familie leidt als er ongelukken mee gebeuren. Daarom vindt een derde van alle autobezitters het eng om een auto uit te lenen of in een geleende auto te rijden. Met Clixx lanceert OHRA een speciale verzekering voor leenauto’s die de financiële gevolgen van een schade dekt en mogelijke relationele gevolgen beperkt.

Lees meer
8 april 2019  | Persbericht

Radio 10 en OHRA zoeken de Leukste Hond van Nederland

Radio 10 gaat samen met OHRA op zoek naar de Leukste Hond van Nederland! Trotse hondenbezitters kunnen een foto of filmpje van hun hond insturen naar de ochtendshow Ekdom in de Morgen (iedere werkdag van 6.00 tot 10.00 uur) van dj Gerard Ekdom. Een jury, onder leiding van Martin Gaus, selecteert de 5 leukste honden, waarna heel Nederland mag stemmen op de Leukste Hond van Nederland!

Lees meer
12 maart 2019  | Persbericht

Duidelijkheid voor wensmoeders

De afgelopen weken was er veel aandacht voor de vraag of bepaalde vruchtbaarheidsbehandelingen vergoed worden vanuit de basisverzekering. Het gaat hierbij om behandelingen zoals; Kunstmatige Inseminatie (KID) voor onder andere lesbische en alleenstaande wensmoeders, zonder dat er sprake is van verminderde vruchtbaarheid. OHRA heeft besloten om tot 1 januari 2020 coulant om te gaan met vergoedingen voor deze behandelingen.

Lees meer
5 februari 2019  | Nieuwsbericht

Wintersport. Zonder. Gedoe.

Wintersportplannen, lekker de sneeuw in, ski’s, snowboard en een zonnetje erbij. Maar waar moet je nu op letten onderweg of in de sneeuw? Elk land heeft zijn eigen regels, voor- en nadelen. We hebben de belangrijkste zaken voor je op een rij gezet om rekening mee te houden in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Italië en Frankrijk. Nu hoef je alleen nog maar je tas te pakken en op weg te gaan. Wintersport. Zonder. Gedoe.

Lees meer