Whatsapp met OHRA over alle producten. Zelfs op zaterdag!

Whatsappt u al? Het is superhandig. Als u een korte vraag heeft of als een u een schade heeft, dan krijgt u vaak al binnen een aantal minuten antwoord. Klanten die met ons whatsappen zijn er erg tevreden over. Zij beoordelen onze service met een 9+.

Over al uw vragen of schades kunt u whatsappen

Bij OHRA kunt u ons whatsappen voor álle vragen over al uw producten. Bijvoorbeeld uw autoverzekering, zorgverzekering, huisdierenverzekering, woonverzekering of reisverzekering. Ook het melden van een schade regelt u eenvoudig via WhatsApp.
Directeur Maurice Koopman: “Bij OHRA verzekeren we bijna alles waarvoor je je wilt verzekeren op een moderne, digitale manier. Dan is vanzelfsprekend dat je daarvoor ook via WhatsApp je vragen kunt stellen of een schade kunt melden.”

Ruime openingstijden

U krijgt antwoord via WhatsApp op werkdagen van 9.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 9.00 tot 15.00 uur. Stuurt u buiten de openingstijden een app met een vraag of een schade? Dan antwoorden wij direct wanneer we weer bereikbaar zijn.

Sla ons WhatsApp nummer +31 (0)6 201 40 659 eenmalig op in de contacten op uw mobiele telefoon, onder de naam 'OHRA WhatsApp'. U kunt ons dan op ieder moment een WhatsApp sturen.