Nieuws- en persberichten - 2018

OHRA maakt zorgpremie 2019 bekend

De maandpremie voor de OHRA Zorgverzekering is in 2019 € 116,30. Deze prijs is inclusief 8% online korting. Hiermee stijgt de premie van de basisverzekering ten opzichte van 2018 met € 8,34 (7,7%) per maand. De premiestijging van de basisverzekering komt onder meer door een stijging van de zorgkosten. De prijs van de aanvullende verzekeringen van OHRA daarentegen blijft gelijk of daalt

8 nov 2018 | Persbericht

OHRA ontvangt hoogste beoordeling op online claimen

In april 2018 heeft de Stichting Toetsing Verzekeraars (Keurmerk Klantgericht Verzekeren) onderzocht hoe verzekeraars claims van klanten afhandelen. Elke verzekeraar kreeg daarbij een cijfer, variërend op een schaal van 1 (heel slecht) tot een 5 (heel goed). OHRA scoort een 4,5 en eindigt hiermee op een eerste plaats, samen met 4 andere verzekeraars. OHRA scoort vooral goed op de online claimomgeving. De zeer uitgebreide online omgeving waarin de status van de claim te volgen is, is onderscheidend ten opzichte van de andere verzekeraars. OHRA werkt aan een verdere uitbreiding om de status van claims nog beter inzichtelijk te maken.Het onderzoek is na te lezen bij de Stichting Toetsing Verzekeraars.

1 nov 2018 | Nieuwsbericht

MC Slotervaart en MC IJsselmeerziekenhuizen failliet verklaard

MC Slotervaart in Amsterdam en MC IJsselmeerziekenhuizen in Flevoland zijn door de rechtbank failliet verklaard. Deze problemen hebben impact op verzekerden en patiënten in de regio’s.

23 okt 2018 | Nieuwsbericht

Ook als zzp'er eenvoudig en snel je verzekeringen regelen

8 jul 2018 | Nieuwsbericht

OHRA trots op waardering klanten

9 mei 2018 | Nieuwsbericht

OHRA deelt geen persoonlijke medische gegevens met commerciële marketingpartijen

13 apr 2018 | Nieuwsbericht