Vliegensvlug spaargeld overboeken naar een andere bank

Direct spaargeld overboeken naar uw betaalrekening bij een andere bank? En uw geld binnen twee minuten op uw rekening? Dat kan met Instant Payment. Een service die wij als eerste bank in Nederland aanbieden. Want wij begrijpen dat u direct gebruik wilt maken van uw spaargeld.

Hoe werkt Instant Payment?

Met Instant Payment kunt u met de OHRA Bank App en het nieuwe OHRA Bank Online direct spaargeld overboeken van uw spaarrekening bij OHRA Bank naar uw betaalrekening bij een andere bank. Dit kan nu bij ING, Rabobank, ABN AMRO of SNS. U hoeft niet meer te wachten op uw geld; het geld staat binnen twee minuten op uw rekening. Voorlopig is het maximale bedrag per overboeking € 1.000, - . De gratis service kunt u dag en nacht, zeven dagen per week gebruiken.

Wat zijn de voordelen voor u?

  • Uw geld staat binnen twee minuten op uw rekening, ook in het weekend.
  • U kunt zeven dagen per week, dag en nacht gebruikmaken van Instant Payment.

Goed om te weten

  • Boekt u een hoger bedrag over dan € 1000,- ? Dan wordt het een gewone overboeking en duurt het langer voordat het geld op uw betaalrekening staat. 
  • Instant Payment geldt voor overboekingen via de OHRA Bank App en het nieuwe OHRA Bank Online. 
  • Op uw betaalrekening ziet u een bijschrijving van ‘INSTANT PAYMENT’. In de omschrijving ziet u uw OHRA Bank rekeningnummer en ‘via M2C’. Om Instant Payment mogelijk te maken werken wij samen met M2C Payments. 

Direct gebruikmaken van Instant Payment?

Heeft u een spaarrekening bij OHRA Bank? En wilt u gebruikmaken van Instant Payment? Dan kan dat met het nieuwe OHRA Bank Online en de OHRA Bank App. U kunt de OHRA Bank App gebruiken als u toegang heeft tot OHRA Bank Online. De OHRA Bank App kunt u gratis downloaden in de App Store of Google Play. De eerste keer dat u de app gebruikt, logt u in met uw gebruikersnaam en wachtwoord die u ook gebruikt voor OHRA Bank Online.

Heeft u nog geen rekening bij OHRA Bank?

Wilt u een spaarrekening openen bij OHRA Bank? Zodat u ook gebruik kunt maken van de service Instant Payment? Vraag deze dan direct aan.