Nieuws- en persberichten - 2018

Ook als zzp'er eenvoudig en snel je verzekeringen regelen

Doen waar je goed in bent. Daar gaat het toch om? Als ondernemer wil je dus vooral ondernemen. En je niet bezighouden met het afdekken van de risico's die je loopt als zzp'er. Dat is wel het laatste punt op je to-dolijst! Goed nieuws, want bij OHRA regel je dit gemakkelijk en snel online. In duidelijke taal leggen we uit wat je precies verzekert. En je ziet meteen wat het kost. Wil je een zzp-verzekering afsluiten? Dan is dat dezelfde dag nog geregeld.Zo kun jij weer doen wat jij het liefst doet: ondernemen!

8 jul 2018 | Nieuwsbericht

OHRA trots op waardering klanten

In maart 2018 onderzocht WUA onder 3000 echte klanten van 5 schadeverzekeraars hoe zij de online service bij deze verzekeraars ervaren. In dit online service-onderzoek neemt OHRA de koppositie in.Natuurlijk zijn wij enorm trots op de waardering van onze klanten. Lees het volledige nieuwsbericht op WUA Global.

9 mei 2018 | Nieuwsbericht

OHRA deelt geen persoonlijke medische gegevens met commerciële marketingpartijen

Naar aanleiding van de berichtgeving over het gebruik van Facebook- en marketingpixels bij Zorgverzekeraar OHRA benadrukt OHRA dat er geen persoonlijke gegevens of medische dossiers met commerciële marketingpartijen worden gedeeld. Het bezoekersgedrag monitort OHRA met behulp van cookies die aangepast kunnen worden bij de cookie instellingen op de site. OHRA heeft op dit moment geen marketingpixels op de zorgverzekeringpagina's  van haar website staan.

13 apr 2018 | Nieuwsbericht