Nieuws- en persberichten - 2019

Ongebruikte fysiobehandeling meenemen naar nieuwe jaar

OHRA Zorg biedt dit jaar een nieuwe en unieke service: Fysio Meenemen. Hiermee kunnen verzekerden hun ongebruikte fysiobehandelingen meenemen naar het nieuwe jaar. In combinatie met de meeste aanvullende verzekeringen kunnen klanten voor een bedrag van maximaal €1,50 extra per maand, in 2021 gebruikmaken van hun ongebruikte fysiobehandelingen uit 2020.

12 nov 2019 | Nieuwsbericht

Klanttevredenheid 'Verzekeraars in Beeld'

De resultaten van het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek 'Verzekeraars in Beeld' door het Verbond van Verzekeraars zijn bekend. In de categorie schadeverzekeringen behaalde OHRA een 7,5.

4 nov 2019 | Nieuwsbericht

Clixx maakt eind aan ruzie over schade na lenen auto

Het uitlenen van een auto leidt in Nederland soms tot ruzies tussen vrienden en familie als er ongelukken mee gebeuren, blijkt uit onderzoek *. Daarom vindt een derde van alle autobezitters het eng om een auto uit te lenen of in een geleende auto te rijden. Met Clixx lanceert OHRA een speciale verzekering voor leenauto’s die de financiële gevolgen van een schade dekt en mogelijke relationele gevolgen beperkt. Afhankelijk van hoe de geleende auto verzekerd is, vergoedt Clixx de schade. Clixx betaalt ook een vergoeding voor terugval in schadevrije jaren en het eigen risico als daar sprake van is. Clixx is eenvoudig online af te sluiten. Uit een representatief onderzoek van OHRA onder duizend Nederlanders met een rijbewijs blijkt dat bijna acht op de tien mensen wel eens een auto leent. Meestal voor een dag en vooral van ouders, vrienden, broers en zussen. Dat is makkelijk en vertrouwd. Het verzoek komt vaak last minute. OHRA ziet dat de meeste Clixx verzekeringen in de weekenden en tijdens het vakantieseizoen worden afgesloten. De meeste klanten zijn tussen de 20 en 31 jaar.

1 jul 2019 | Persbericht

Radio 10 en OHRA zoeken de Leukste Hond van Nederland

8 apr 2019 | Persbericht

Duidelijkheid voor wensmoeders

12 mrt 2019 | Persbericht

Wintersport. Zonder. Gedoe.

5 feb 2019 | Nieuwsbericht

Bagage, telefoons en brillen worden het meest geclaimd

15 jan 2019 | Persbericht