Nieuws- en persberichten - 2019

Terreuraanslagen in Sri Lanka

Er zijn aanslagen geweest in Sri Lanka. Hierbij zijn doden en gewonden gevallen. Wij leven mee met alle slachtoffers en naasten. Ben je in Sri Lanka? Laat je familie/vrienden dan weten hoe het met je gaat en volg de instructies op van de lokale autoriteiten. Ben je in Sri Lanka met een georganiseerde reis? Houd dan contact met je reisorganisatie.

21 apr 2019 | Nieuwsbericht

Radio 10 en OHRA zoeken de Leukste Hond van Nederland

Radio 10 gaat samen met OHRA op zoek naar de Leukste Hond van Nederland! Trotse hondenbezitters kunnen een foto of filmpje van hun hond insturen naar de ochtendshow Ekdom in de Morgen (iedere werkdag van 6.00 tot 10.00 uur) van dj Gerard Ekdom. Een jury, onder leiding van Martin Gaus, selecteert de 5 leukste honden, waarna heel Nederland mag stemmen op de Leukste Hond van Nederland!

8 apr 2019 | Persbericht

Duidelijkheid voor wensmoeders

De afgelopen weken was er veel aandacht voor de vraag of bepaalde vruchtbaarheidsbehandelingen vergoed worden vanuit de basisverzekering. Het gaat hierbij om behandelingen, zoals Kunstmatige Inseminatie (KID) voor onder andere lesbische en alleenstaande wensmoeders, zonder dat er sprake is van verminderde vruchtbaarheid. OHRA heeft besloten om tot 1 januari 2020 coulant om te gaan met vergoedingen voor deze behandelingen.

12 mrt 2019 | Persbericht

Wintersport. Zonder. Gedoe.

5 feb 2019 | Nieuwsbericht

Bagage, telefoons en brillen worden het meest geclaimd

15 jan 2019 | Persbericht