Nieuws- en persberichten - 2019

Duidelijkheid voor wensmoeders

De afgelopen weken was er veel aandacht voor de vraag of bepaalde vruchtbaarheidsbehandelingen vergoed worden vanuit de basisverzekering. Het gaat hierbij om behandelingen, zoals Kunstmatige Inseminatie (KID) voor onder andere lesbische en alleenstaande wensmoeders, zonder dat er sprake is van verminderde vruchtbaarheid.

12 mrt 2019 | Persbericht

Wintersport. Zonder. Gedoe.

Wintersportplannen, lekker de sneeuw in, ski’s, snowboard, zon erbij. Maar waar moet je nu op letten, onderweg of in de sneeuw? Elk land heeft zijn eigen regels, voor- en nadelen. We hebben de belangrijkste zaken om rekening mee te houden in Oostenrijk, Zwitserland, Duitsland, Tsjechië, Italië en Frankrijk voor je op een rijtje gezet. Zodat jij alleen nog maar je tas hoeft te pakken en op weg hoeft te gaan. Wintersport. Zonder. Gedoe.

5 feb 2019 | Nieuwsbericht

Bagage, telefoons en brillen worden het meest geclaimd

Vakantiegangers maakten in 2018 bij OHRA het vaakst melding van gestolen, verloren of beschadigde reisbagage. OHRA onderzocht welke voorwerpen in 2018 het meest werden ingediend op de reisverzekering en welke daarvan werden uitbetaald. Een derde (33%) van het aantal claims op de reisverzekering betrof de bagage, gevolgd door telefoons (17%) en brillen/contactlenzen op sterkte (13%). De kans op onnodig gedoe tijdens een reis kan verkleind worden door goede voorbereiding.

15 jan 2019 | Persbericht