Marketeer Zorg

Ben jij de spin in het web die het verschil maakt op het gebied van distributiemarketing in de zorgmarkt?

Wie zoeken we?

De ontwikkelingen in verzekeringsland volgen elkaar op. Nieuwe innovatieve verzekeringen, verschuivingen in het distributielandschap en digitale vernieuwingen bieden je de kans om in een veranderende branche het verschil te maken. Je hebt daarbij oog voor de belevingswereld van de klant en bent continu bezig de verwachtingen van de klant te overtreffen door klanten positief te verrassen.

Je gaat complexe uitdagingen niet uit de weg en je weet duidelijk te maken wat je wilt in normale taal. Alleen dan weet je zeker dat je collega je echt begrijpt en de klant het straks ook snapt. Je werkt graag samen aan goede producten voor onze klanten, met juiste informatie en passende oplossingen voor klanten en distributiepartners.

Je durft je collega’s eerlijk aan te spreken en schrikt niet van commentaar op je eigen werk, je houdt van lachen en je hebt lef. Lef om nieuwe dingen te proberen. En soms fouten te maken. Zodat je daar van leert en kunt verbeteren. Totdat je een dienst, site of app hebt die helemaal aan onze wensen en die van onze klanten voldoet.

Ontmoet je team

Je werkt in het marketingteam voor de merken Nationale-Nederlanden Zorg en OHRA Zorg.

OHRA is een verzekeraar die direct zaken doet met haar klanten. We geloven in de zelfredzaamheid van de consument en zijn daar al bijna 100 jaar sterk in. We blinken uit in een supergemakkelijke en snelle online dienstverlening. Direct geregeld, maar dan nog beter. Onze website en app moeten de klant een briljante gebruikerservaring geven. Directer, sneller en eenvoudiger dan iedere andere verzekeringsmaatschappij. Een schade melden moet een plezierige ervaring zijn in een mogelijk vervelende tijd. Met techniek die niet technisch voelt, maar wel persoonlijk. Zodat mensen denken ‘Goh, ik word niet alleen direct geholpen bij OHRA, ze begrijpen mij ook echt!’

Nationale-Nederlanden biedt sinds de oprichting in 1845 verzekeringen. Vanaf 2018 ook weer een zorgverzekering. Wij werken vanuit één gedeelde visie: ‘Er is maar één Nederlander zoals jij.’ Wij bieden persoonlijke service die aansluit op jouw leven. Dit is de basis voor alles wat we doen. Met als doel mensen en ondernemingen te helpen hun financiële toekomst zeker te stellen. Hoe we dat doen? Samen 100% goed. Samen, niet alleen als collega’s, maar ook samen met onze distributiepartners en de klant. Betrouwbaar, duidelijk en in één keer goed.

Wat vragen we?

We zoeken een Marketeer die voor de merken Nationale-Nederlanden Zorg en OHRA Zorg werkt.

Je bent de kartrekker van projecten, zoals het bedenken en uitvoeren van campagnes gericht op verschillende distributiesegmenten (B to B to C model). Maar een bezoek bij een mogelijke samenwerkingspartner of het verbeteren van onze diensten pak je ook zonder probleem op. Je doet er daarnaast alles aan om onze zorgverzekerden een goed gevoel te geven bij het toekomstige merk Nationale-Nederlanden Zorg.

Je houdt van aanpakken en maakt makkelijk contacten. Je weet snel wie je bij je projecten moet betrekken en je weet je collega’s met je energie te motiveren. Je werkt samen met verschillende afdelingen en onze distributiepartner CZ. Deze spin in het web rol is je op het lijf geschreven.

Jij hebt:

  • Een diploma van een marketing opleiding (minimaal HBO)
  • Minimaal 3 jaar werkervaring als marketeer bij een A-merk
  • Het analytisch denkvermogen van een wetenschapper
  • Het initiërend vermogen van een succesvolle ondernemer
  • Het realiserend vermogen van een senior projectmanager
  • Een spin in het web functie tussen alle betrokken afdelingen en collega’s

Wat bieden we jou?

We betalen je een goed maandelijks salaris met een 13e maand. Maar we geven je vooral veel vrijheid. Vrijheid om thuis te werken, om in Arnhem bij de leukste werkgever in de regio te werken en komende jaren ontzettend veel te leren. Je kunt opleidingen en cursussen volgen en werkt nauw samen met ervaren collega’s. En natuurlijk bieden we je korting op onze verzekeringen en hebben we een goede pensioenregeling.

Het gaat hier om een functie voor 32-38 uur, inschaling in de functie is op basis van ervaring en de standplaats is Arnhem. Wij bieden je een contract aan voor een jaar. Voor medewerkers met een dienstverband voor onbepaalde tijd, geldt dat zij dit dienstverband behouden.

Bekijk ook onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Durf jij deze klus aan? Dan zijn wij heel benieuwd naar jouw kijk op onze zaken! Solliciteer direct via de button onder deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel dan met Ingrid van Kempen, 06-225 19 790. Voor vragen over de sollicitatieprocedure is recruiter Wendy Verweij, bereikbaar op telefoonnummer 06-214 04 770.

Lees meer over onze sollicitatieprocedure.