Vragen en antwoorden over productveranderingen

De meeste producten van Delta Lloyd en OHRA Bank krijgen in de komende twee jaar een andere naam en/of worden overgezet naar een product van Nationale-Nederlanden. Dit doen we zorgvuldig. Voordat er voor u iets verandert, ontvangt u daarover altijd per product een persoonlijk bericht. U krijgt tijdig een brief of e-mail waarin we aangeven wat er precies voor u verandert. U hoeft nu dus zelf niets te doen.

De meeste producten van Delta Lloyd en OHRA Bank krijgen in de komende twee jaar een andere naam en/of worden overgezet naar een product van Nationale-Nederlanden. Het samengaan van twee bedrijven doen we zorgvuldig en dit kost tijd. Voordat er voor u iets verandert, ontvangt u daarover altijd per product een persoonlijk bericht. U krijgt tijdig een brief of e-mail waarin we aangeven wat er precies voor u verandert. U hoeft nu dus zelf niets te doen.

Het is nu nog niet bekend of uw voorwaarden, kosten of premies veranderen. Als er voor u iets verandert, ontvangt u daarover altijd per product een persoonlijk bericht over. U krijgt tijdig een brief of e-mail waarin we aangeven wat er precies voor u verandert. U hoeft dus zelf niets te doen.

Het samengaan van Nationale-Nederlanden en Delta Lloyd is geen aanleiding voor rentewijzigingen van producten. Als er rentewijzigingen zijn, bijvoorbeeld als gevolg van rentewijzigingen op de geld- en kapitaalmarkt, ontvangt u daarover op de gebruikelijke wijze bericht.

Uw offerte blijft geldig tot de datum die op de offerte staat.

Ja, u kunt gewoon producten afsluiten van OHRA. Op de website van OHRA vindt u altijd het meest actuele productaanbod. Voor de meeste producten van OHRA, zoals OHRA verzekeringen, verandert er niets.

Alleen voor OHRA Bank geldt dat u vanaf februari 2018 geen nieuwe producten meer kunt afsluiten. Voor het openen van een nieuwe rekening of hypotheek kunt u terecht bij Nationale-Nederlanden Bank.

Alle informatie over de producten van Nationale-Nederlanden vindt u op nn.nl.

In deze e-mail staat belangrijke informatie die we u sturen omdat we u goed willen informeren. Hiervoor is geen toestemming nodig.

Voorlopig verandert er niets aan uw product van Nationaal Spaarfonds, met uitzondering van de schadeverzekeringen van Nationaal Spaarfonds. Deze zijn in 2017 overgezet naar OHRA. Bij OHRA ontvangt u de service die u bij Nationaal Spaarfonds gewend bent.

BeFrank blijft bestaan, door het samengaan verandert er niets.