Content Producer Zorg

Contentstrategie? Crossmediaal? Eindredactie? Als jij meteen snapt waar we het over hebben, dan zoeken we jou (38 uur per week).

Wie zoeken we?

Jij bent een kei in het bedenken van content en het (laten) produceren van tekst, beeld en video voor alle communicatiekanalen. Je produceert voor zowel OHRA als NN crossmediale, redactionele concepten (formats) en geeft strategisch en tactisch advies aan onze (online) marketeers.

Je snapt hoe je een productie begroting opmaakt en wat er nodig is om een productie tot in de puntjes uit te voeren. Je brieft in- en externe content makers (schrijvers/fotografen/videomakers) en werkt intensief met hen samen aan jouw producties. Daarnaast werk je samen met collega’s van NN, OHRA en CZ. Je bouwt aan een netwerk van freelancers, schrijvers, beeldredacteuren, fotografen en filmmakers voor de diverse doelgroepen die je op eigen inzicht inzet.

Je bent vanaf het begin tot het eind van een campagne verantwoordelijk voor de kwaliteit en de resultaten van jouw content. Je zorgt ook dat deze content op het juiste moment op het juiste kanaal volgens de door jou bedachte kanaalstrategie wordt geplaatst. Je bent de producer die zorgt dat het beste materiaal beschikbaar is, de strateeg die snapt wanneer je wat moet plaatsen en de eindredacteur die de best mogelijke content wil maken voor het beschikbare budget.

Ontmoet je team

Naast een uitdagende functie wil je natuurlijk ook weten met wie je gaat samenwerken. Omdat naast OHRA Zorg ook NN Zorg een van je aandachtsgebieden is, ben je een echte spin in het web. Je werkt nauw samen met je collega’s van het marketingteam Zorg. Functioneel val je direct onder dit team.

Je werkt daarnaast inhoudelijk samen met het nieuw te vormen team Merk en Content. Dit team bestaat uit 14 creatieve communicatiecollega’s met verschillende specialisaties. En uiteraard onderhoud je ook de contacten met onze stakeholders in Den Haag en bij CZ. De zorgportefeuille van OHRA en NN wordt door CZ uitgevoerd.

NN is een organisatie die veel mogelijkheden biedt. Als je bij ons komt werken zal je aan de slag gaan binnen het bedrijfsonderdeel OHRA Schade.

Wat vragen we?

Wat vragen we? Het belangrijkste is je persoonlijkheid en of je past in ons team. We zoeken een senior die zijn of haar collega’s inspireert met creativiteit, energie en een ‘we gaan het fixen’ mentaliteit.

 • Je hebt een HBO niveau, in de richting van media, journalistiek, communicatie of reclame
 • Je hebt ervaring met een zeer complexe werkomgeving met veel stakeholders
 • Je bent een echte merkendenker en hebt aantoonbare ervaring in video, tekst en beeldprojecten
 • Je hebt aantoonbare ervaring als (senior) producer of eindredacteur
 • Leidinggevende ervaring in een media- of reclameproductiebedrijf is een pre
 • Je kunt zelf de executie van complexe producties plannen en begroten
 • Je bent creatief, hebt een vlotte en scherpe pen volgens de OHRA en NN ‘tone of voice’ en bent een goede sparringpartner
 • Je weet hoe je succesvol traffic kunt genereren van en naar de website, mobile, app en social
 • Je snapt precies wat er nodig is om een goed item te produceren, van productie crew tot redactionele voorbereiding
 • Je hebt aantoonbare (commerciële) schrijfvaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Je zoekt altijd naar verbetering waarbij je gebruikmaakt van analysetools
 • Je bent creatief, zelfstandig en praktisch
 • Je neemt initiatief en bent ondernemend Je schakelt gemakkelijk met collega’s op alle niveaus
 • Je bent altijd nieuwsgierig naar de laatste ontwikkelingen op contentvlak
 • Je kunt werken met Photoshop en Première

Wat bieden we jou?

Allereerst een topbaan voor 38 uur per week bij de leukste werkgever in Arnhem. We betalen je natuurlijk een goed maandelijks salaris en je krijgt een jaarcontract. Je kunt opleidingen en cursussen volgen en werkt nauw samen met ervaren collega’s. En natuurlijk bieden we je korting op onze verzekeringen en hebben we een goede pensioenregeling. OHRA maakt deel uit van NN Group. Daardoor zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Bekijk ook onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Durf jij deze klus aan? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou. Solliciteer direct via de button onder deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie of de sollicitatieprocedure, bel dan met Ingrid van Kempen, 06-225 19 790.

Lees meer over onze sollicitatieprocedure.