Content Medewerker Schade

Is jouw passie het maken en schrijven van creatieve content (beeld, video en tekst)? Lees dan snel verder.

Wie zoeken we?

Jij werkt mee aan de productie van de OHRA (online) content zoals posts, tweets, advertenties en video’s. Je schrijft ook SEO en SEA teksten, blogs en e-mailcampagnes die je vanaf het eerste idee tot de daadwerkelijke plaatsing helemaal maakt.

Je weet ook hoe je onze hero content vertaalt naar toffe hub content op de website en social media. Dit doe je zelfstandig, waarbij je gebruikmaakt van de contentstrategie die door de contentproducer schade is opgesteld.

Je snapt hoe je een productie begroting opmaakt en wat er nodig is om een productie tot in de puntjes uit te voeren. Je brieft in- en externe content makers (schrijvers/fotografen/videomakers) en werkt intensief met hen samen aan jouw producties. Je bouwt aan een netwerk van freelancers, schrijvers, beeldredacteuren, fotografen en filmmakers voor de diverse doelgroepen die je op eigen inzicht inzet.

Je bent de contentmaker die zorgt dat het beste materiaal beschikbaar is, de doener die snapt wanneer je wat moet plaatsen en de samenwerker die precies weet wat er nodig is om de beste campagnes te maken.

Ontmoet je team

Naast een uitdagende functie wil je natuurlijk ook weten met wie je gaat samenwerken. Het nieuw te vormen team Merk en Content bestaat uit 14 creatieve communicatiecollega’s met verschillende specialisaties.

Bianca Knispel, de manager van de afdeling OHRA Schade waar de afdeling Merk en Content bij hoort, stelt zich voor in deze blog.

NN is een organisatie die veel mogelijkheden biedt. Als je bij ons komt werken zal je aan de slag gaan binnen het bedrijfsonderdeel OHRA Schade.

Wat vragen we?

Het belangrijkste is je persoonlijkheid en of je past in ons team, met een ‘we gaan het fixen’ mentaliteit.

 • Je hebt een HBO niveau, in de richting van media/ marketing/ online communicatie/ reclame /journalistiek
 • Je hebt aantoonbare ervaring in video, tekst en beeldprojecten
 • Je hebt ervaring met social media kanalen zoals Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram
 • Je weet hoe je succesvol traffic kunt genereren van en naar de website, mobile, app en social
 • Je hebt aantoonbare (commerciële) schrijfvaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend
 • Je bent creatief, zelfstandig en praktisch
 • Je neemt initiatief, bent ondernemend en zoekt altijd naar verbetering
 • Je schakelt gemakkelijk met collega’s op alle niveaus
 • Je bent altijd nieuwsgierig naar de laatste online – en social ontwikkelingen
 • Je kunt werken met CMS systemen (zoals Tridion), Illustrator, InDesign, Photoshop en Première
 • Ervaring met fotografie is een grote pre

Wat bieden we jou?

Allereerst een topbaan voor 38 uur per week bij de leukste werkgever in Arnhem. We betalen je natuurlijk een goed maandelijks salaris en je krijgt een jaarcontract. Je kunt opleidingen en cursussen volgen en werkt nauw samen met ervaren collega’s. En natuurlijk bieden we je korting op onze verzekeringen en hebben we een goede pensioenregeling. OHRA maakt deel uit van NN Group. Daardoor zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Bekijk ook onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Durf jij deze klus aan? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou. Solliciteer direct via de button onder deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel dan met Brenda Gerritsen, 06-108 33 745. Voor vragen over de sollicitatieprocedure is recruiter Wendy Verweij, bereikbaar op telefoonnummer 06-214 04 770.

Lees meer over onze sollicitatieprocedure.