Content Medewerker Merk

Voel jij iets bij OHRA? Glimlach je bij het zien van een van onze reclames? En heb jij ervaring in interne communicatie? Dan zoeken we jou!

Wie zoeken we?

Jij helpt mee aan de productie van de OHRA (online) content voor intern en extern. Je zorgt dat iedereen zich houdt aan de merkrichtlijnen. Dat doe je door het merk zichtbaar te maken in bijvoorbeeld een standaard Powerpoint, inrichting van ons pand en het leveren van gadgets die bij OHRA passen.

Je bent verantwoordelijk voor de interne communicatiemiddelen zoals intranet, de uitingen op de communicatieschermen in ons pand. Hiervoor lever je tekst, beeld of video aan. Jij bepaalt welk middel het beste werkt.

Je werkt nauw samen met je collega’s van het team Merk & Content, je communicatiecollega’s van NN Group en externe partners zoals videomakers, fotografen en (hygiëne) tekstschrijvers en beoordeelt en stuurt de door hen gemaakte content bij.

Ontmoet je team

Naast een uitdagende functie wil je natuurlijk ook weten met wie je gaat samenwerken. Het nieuw te vormen team Merk en Content bestaat uit 14 creatieve communicatiecollega’s met verschillende specialisaties.

Bianca Knispel, de manager van de afdeling OHRA Schade waar de afdeling Merk en Content bij hoort, stelt zich voor in deze blog.

NN is een organisatie die veel mogelijkheden biedt. Als je bij ons komt werken zal je aan de slag gaan binnen het bedrijfsonderdeel OHRA Schade.

Wat vragen we?

Het belangrijkste is je persoonlijkheid en of je past in ons team, met een ‘we gaan het fixen’ mentaliteit.

  • Je hebt een HBO niveau, in de richting van media/ marketing/ online communicatie/ reclame /journalistiek
  • Je hebt aantoonbare ervaring in video, tekst en beeldprojecten
  • Je hebt aantoonbare (commerciële) schrijfvaardigheden en beheerst de Nederlandse taal uitstekend
  • Je hebt ervaring met interne communicatie
  • Je bent creatief, zelfstandig en praktisch
  • Je neemt initiatief, bent ondernemend en zoekt altijd naar verbetering
  • Je schakelt gemakkelijk met collega’s op alle niveaus
  • Je kunt werken met CMS systemen (zoals Tridion), Powerpoint, Illustrator, InDesign, Photoshop en Première
  • Ervaring met fotografie is een grote pre

Wat bieden we jou?

Allereerst een topbaan voor 38 uur per week bij de leukste werkgever in Arnhem. We betalen je natuurlijk een goed maandelijks salaris en je krijgt een jaarcontract. Je kunt opleidingen en cursussen volgen en werkt nauw samen met ervaren collega’s. En natuurlijk bieden we je korting op onze verzekeringen en hebben we een goede pensioenregeling. OHRA maakt deel uit van NN Group. Daardoor zijn er veel doorgroeimogelijkheden.

Bekijk ook onze arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren?

Durf jij deze klus aan? Dan zijn wij heel benieuwd naar jou. Solliciteer direct via de button onder deze vacature. Heb je vragen of wil je meer informatie over de functie, bel dan met Brenda Gerritsen, 06-108 33 745. Voor vragen over de sollicitatieprocedure is recruiter Wendy Verweij, bereikbaar op telefoonnummer 06-214 04 770.

Lees meer over onze sollicitatieprocedure.