Zorgcampagne 2019/2020 en tips voor affiliates

Welkom bij OHRA. Hier vind je speciaal voor affiliates alle informatie over de zorgcampagne van 2019/2020. Naast de algemene OHRA Zorgverzekering informatie delen we ook graag de informatie over wat we dit jaar gaan inzetten. We hebben ook nog enkele tips voor je.

Campagne ‘Bij OHRA bepaal je zelf’

Het thema van de campagne van dit jaar is ‘spoedzorg in het buitenland'. Want met een aanvullende verzekering bij OHRA krijg je alle kosten bij spoedzorg in het buitenland vergoed.

Campagne materiaal

Bij Daisycon vind je al het materiaal voor deze campagne; van speciale campagne banners tot verschillende soort tekstlinks (ook naar video content). Deze tekstlinks kun je bijvoorbeeld gebruiken in je content, zodat je ook een vergoeding ontvangt als mensen via die weg op onze site komen. Heb je nog geen Daisycon account, ga dan naar de aanmeldpagina van Daisycon. 

Mis je nog iets laat het ons dan weten via affiliates@ohra.nl.

10 Tips

Tip 1: Promoot OHRA! Begin op tijd met promoten, zo verhoog je jouw zichtbaarheid en voorkom je dat je minder zichtbaar bent tijdens de drukte wanneer iedereen aan het promoten is!

Tip 2: Ga je e-mailen? Laat je e-mailing dan inplannen door het netwerk en OHRA, zodat je altijd op de meest gunstige dag gaat e-mailen.

Tip 3: Zorg dat je unieke content op je website hebt staan. Maar zorg dat de inhoud wel hetzelfde is als op de website van OHRA.

Tip 4: Maak bezoekers bewust van de voordelen van volledige vrije zorgkeuze. 

Tip 5: Laat het ons weten als je speciaal materiaal nodig hebt. Bijvoorbeeld als je speciale formaten mist of als je een unieke manier weet om OHRA te promoten.

Tip 6: Er zijn mogelijkheden voor het prefillen van het aanvraagformulier. Bespreek deze met ons.

Tip 7: Bekijk de blogs van OHRA. Misschien is het interessant voor je eigen content.

Tip 8: Deel jouw ervaringen met ons, dan kunnen wij ook aan onze kant optimaliseren.

Tip 9: Zorg dat na afloop van de campagne alles up-to-date blijft. 

Tip 10: Stuur bij vragen of ideeën een mailtje naar affiliates@ohra.nl. Wellicht is ons TOP programma iets voor jou.