Ben je een TOP affiliate?

Als onderdeel van ons affiliate-programma, bieden we nu ook het TOP-programma aan. TOP staat voor Trusted OHRA Partner, want wij leggen vertrouwen in onze beste affiliate partijen. Samen met jou willen wij de TOP bereiken. Conversieverhoging, op maat gemaakte acties, persoonlijke service en een sterke samenwerking staan hierin centraal.

Standaard in het TOP programma

Als eerste op de hoogte van nieuwe acties
Regelmatig hebben wij nieuwe acties. We leveren daarvoor nieuw materiaal dat je kunt inzetten om deze acties te promoten. Behoor je tot onze TOP affiliates? Dan laten wij je dit als eerste weten. Het grote voordeel hiervan is dat we, al voordat een actie live staat, samen kunnen kijken naar de additionele opties om deze actie tot een succes te maken.

Persoonlijke service van OHRA
Normaal loopt de communicatie via onze netwerken. Via het TOP programma geven wij je de mogelijkheid om direct contact op te nemen met onze online marketing afdeling. Zo kunnen we snel schakelen en het programma naar je wensen inrichten.

Tijdelijke CPS-verhogingen
Wij hanteren meestal een standaard CPS voor onze campagnes. Als het budget het toelaat, kunnen we het CPS verhogen of met staffels gaan werken. Dit zullen wij in de meeste gevallen alleen doen in samenwerking met onze TOP affiliates.

Uitnodiging voor de OHRA Affiliate Events
Natuurlijk willen wij ook wat terugdoen voor onze TOP affiliates om onze samenwerking te versterken. Centraal tijdens het OHRA Affiliate Event staat het programma: Verbeteren, kennis delen en elkaar leren kennen op een informele manier.

Optioneel in het TOP programma

Prefillen
Vooral voor productvergelijkers is prefillen interessant. Enkele van onze producten bieden de mogelijkheid om gegevens van de klant voor in te vullen op de website van OHRA. Hiervoor gebruik je de informatie die je eerder al hebt opgevraagd bij je klant. Dit verkort het proces en zorgt daarom voor een hogere conversie.

Co-branded pages
Een co-branded page laat je klanten zien dat je een betrouwbare partner van OHRA bent. Een formulier van OHRA heeft 3 verschillende mogelijkheden om je informatie/logo te tonen. Hierdoor wordt een stuk herkenning gecreëerd op de website van OHRA, waardoor de conversie nog beter wordt.

Custom-made materiaal
Wij bieden je de mogelijkheid om materiaal te maken op basis van jouw wensen. Hierbij gaan wij uit van jouw ervaring met je publiek en vanuit onze eigen ervaringen met onze doelgroep.

Uitzonderingen op promotiewijze
Sommige manieren van promotie staan wij doorgaans niet toe. Maar wij kunnen hier uitzonderingen voor maken. Een voorbeeld hiervan is social media advertising. Binnen het TOP programma kunnen we kijken welke mogelijkheden er voor je zijn.

Voorwaarden

Wil je deel uitmaken van het Affiliate TOP programma? Meld je dan aan en volg de instructies op de pagina. Wij beoordelen je aanvraag op een aantal voorwaarden:

 • Kwalitatieve sales
  In het verleden moet gebleken zijn dat je kwalitatief goede sales genereert.
 • Aantal & potentie van de sales
  Wij kijken naar de sales per maand over de laatste 3 maanden (minimaal 15 sales per maand). We kunnen dit ook op basis van campagnetijd van een product doen, in plaats van over de afgelopen 3 maanden.
  Als je alleen voor één product actief bent of als je promotiewijze veel potentie heeft, dan kan er een uitzondering op de regel worden gemaakt.
 • Enthousiasme om samen te groeien
  Belangrijk in het TOP programma is dat we samen een win-win-situatie creëren. Wij horen graag wat je verwachtingen zijn van het TOP programma en verwachten dan ook een actieve samenwerking.

Het beoordelen van je aanvraag gaat in samenwerking met de affiliate-netwerken, maar wij bepalen zelf of iemand in aanmerking komt of niet. OHRA kan te allen tijde de programmaonderdelen aanpassen of stoppen.