Jij bent één van de gelukkige winnaars!

Jij bent één van de 150 winnaars van de Paarse *piep* quiz. Graag sturen wij jou een prachtige originele OHRA Paarse Opblaaskrokodil toe.

Om jou en je mede-prijswinnaars zo snel mogelijk jouw prijs te kunnen sturen, hebben wij nog enkele aanvullende gegevens van je nodig. Ga hiervoor naar onderstaand formulier en vul jouw adresgegevens in. 
LET OP! Als jij het formulier compleet hebt ingevuld vóór 16 mei 2018, ontvang jij het pakket vóór 1 juni 2018 op het door jou opgegeven adres. Het pakket past niet door de brievenbus. Dus houd er rekening mee dat het bij je buren kan worden aangeboden.

Hoe gaan wij om met jouw gegevens?

Met het invullen van dit formulier geef jij toestemming aan OHRA om je naam en het adres door te geven aan Twigt GrafiMedia BV, gevestigd aan de Westbaan 182, 2841 MC te Moordrecht. Twigt GrafiMedia BV gebruikt deze naam- en adresgegevens conform de privacy-eisen en alleen om de winnaar in het kader van deze actie een pakketje met de Paarse Opblaaskrokodil erin toe te sturen. Als de NAW-gegevens van de deelnemer niet volledig door de deelnemer zijn aangeleverd, is de deelnemer uitgesloten van de actie.

Wil jij de volledige actievoorwaarden nog een keer goed doorlezen? Actievoorwaarden Paarse *piep* quiz [PDF].