Veelgestelde vragen ongevallenverzekering

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.

De kosten die u moet maken na een ernstig ongeluk zijn vaak erg hoog. Denk aan kosten voor aanpassingen in uw woning of aan lagere inkomsten omdat u minder of niet meer gaat werken. Maar ook als iemand uit uw gezin overlijdt, is een extra geldbedrag vaak noodzakelijk om alle extra kosten te betalen of het lagere gezinsinkomen aan te vullen.

Met een OHRA Ongevallenverzekering ontvangt u een uitkering na een ernstig ongeluk waarbij een van de verzekerde blijvend invalide raakt of overlijdt. Zowel thuis, in het verkeer, op het werk en tijdens een vakantie bent u verzekerd.

Ja, met de OHRA Ongevallenverzekering bent u het hele jaar door, 24 uur per dag, verzekerd.

Als u kiest voor de OHRA Ongevallenverzekering, zijn uw kinderen 24 uur per dag verzekerd. Dus ook op school. Er is geen aparte scholierenverzekering nodig.

Op de gezinspolis zijn uw kinderen tot 28 jaar verzekerd. Als uw kinderen 28 jaar worden, zijn zij nog verzekerd tot en met het einde van het lopende verzekeringsjaar.

Nee, deze dekking is standaard als u uw kinderen ook verzekert.

De OHRA Ongevallenverzekering kent drie pakketten. De maximale uitkeringen voor blijvende invaliditeit en tandheelkundige kosten verschillen per pakket. U kunt tijdens het lopende verzekeringsjaar van pakket veranderen.

Ja, want OHRA keert ook uit na een ongeval als u via een andere verzekering of instantie al een uitkering ontvangt. Ook kunt u meer dan een OHRA Ongevallenverzekering afsluiten. Heeft u na een ongeluk recht op een uitkering? Dan ontvangt u vanuit elke polis een uitkering.

OHRA keert uit als een van de verzekerde door een ongeluk blijvend invalide wordt of overlijdt. Bent u alleenstaand? Dan keren wij na overlijden uit aan de wettelijke erfgenamen.

De hoogte van de uitkering als een van de verzekerde blijvend invalide raakt, hangt af van de mate waarin iemand blijvend invalide raakt.

Bij kinderen tot en met 20 jaar vergoeden we de kosten voor tandheelkundige na een ongeluk.

Ja, met de OHRA Ongevallenverzekering bent u ook tijdens uw vakantie 24 uur per dag verzekerd. Overal ter wereld.

Ja, de OHRA Ongevallenverzekering kent een werelddekking.

Nee, OHRA biedt geen pakketkorting. OHRA verkoopt eenvoudige producten met een duidelijke prijsopbouw. Het maakt niet meer uit hoeveel producten u heeft bij OHRA. U betaalt  altijd een scherpe premie.