Veelgestelde vragen over een OHRA Deposito

Op de deze pagina staan de veelgestelde vragen over een OHRA Deposito. Staat je vraag hier niet tussen? Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier.

Het openen van een OHRA deposito is gemakkelijk en direct te regelen. Volg onderstaande stappen als je een OHRA Internet Spaarrekening hebt:

  1. Log in op OHRA Bank Online 
  2. Klik onder 'Direct Online regelen' op 'Deposito openen'.
  3. Bepaal het bedrag en de looptijd en klik op 'Volgende'. Let op: het geld dat je op een deposito wilt zetten, wordt afgeschreven van de OHRA Internet Spaarrekening. Zorg ervoor dat het gewenste bedrag op de rekening staat.
  4. Rond de opdracht af door akkoord te geven en de opdracht te verzenden. Je deposito is nu geopend.


Klik in het rekeningoverzicht op je OHRA Internet Spaarrekening. Je ziet dan het spaarsaldo op je Internet Spaarrekening en je lopende deposito(’s).

Nee, een OHRA Deposito wordt niet automatisch verlengd. Aan het einde van de looptijd storten wij het spaarbedrag met de rente terug op de OHRA Internet Spaarrekening. Je ontvangt een brief waarin staat dat je OHRA Deposito is beëindigd en dat het geld is teruggestort naar je OHRA Internet Spaarrekening. Als je wilt, kun je zelf weer een nieuw deposito openen.