Veelgestelde vragen over een OHRA Deposito

Op de deze pagina staan de veelgestelde vragen over een OHRA Deposito. Staat uw vraag hier niet tussen? Stuur ons dan een e-mail via het contactformulier.

Het openen van een OHRA deposito is gemakkelijk en direct te regelen. Volg onderstaande stappen als u een OHRA Internet Spaarrekening heeft:

  1. Log in op OHRA Bank Online met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  2. Klik onder 'Direct Online regelen' op 'Deposito openen'.
  3. Bepaal het bedrag en de looptijd en klik op 'Volgende'. Let op: het geld dat u op een deposito wilt zetten, wordt afgeschreven van uw OHRA Internet Spaarrekening. Zorg ervoor dat het gewenste bedrag op uw rekening staat.
  4. Rond de opdracht af door akkoord te geven en de opdracht te verzenden. Uw deposito is nu geopend.

Om een OHRA deposito te openen, heeft u een OHRA Internet Spaarrekening nodig. Heeft u nog geen OHRA Internet Spaarrekening? Vraag dan een OHRA Internet Spaarrekening aan via het aanvraagformulier.
Heeft u uw rekeningnummer en inloggegevens voor OHRA Bank Online ontvangen? Dan kunt u door middel van bovenstaande stappen eenvoudig een deposito openen.

Klik in het rekeningoverzicht op uw OHRA Internet Spaarrekening. U ziet dan het spaarsaldo op uw internetspaarrekening en uw lopende deposito(’s).

Nee, uw OHRA Deposito wordt niet automatisch verlengd. Aan het einde van de looptijd maken wij het spaarbedrag met de rente terug op de OHRA Internet Spaarrekening. U ontvangt een brief waarin staat dat uw OHRA Deposito is beëindigd en dat uw geld is teruggestort naar uw OHRA Internet Spaarrekening. Als u wilt, kunt u zelf weer een nieuw deposito openen.