Veelgestelde vragen OHRA Bank App

Hieronder vind je een overzicht van de veelgestelde vragen over de OHRA Bank App. Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Om te kunnen inloggen in de app registreer je éénmalig je smartphone of tablet. Doorloop hiervoor de volgende stappen:
  • Download de OHRA Bank App in de App Store of Google Play
  • Log in met je gebruikersnaam. Die vind je rechtsbovenin het scherm als je inlogt in OHRA Bank Online. Het wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord dat je gebruikt voor OHRA Bank Online. 
  • Je ontvangt direct een e-mail met een zescijferige code. Die code voer je in.
  • Kies vervolgens zelf een vijfcijferige code. Zodra je de voorwaarden hebt geaccepteerd, kun je de app gebruiken.
  • De volgende keren log je in met je zelfgekozen vijfcijferige code nodig.

Weet je je wachtwoord niet meer? Vraag die dan makkelijk opnieuw aan.

De code mag niet uit vijf dezelfde cijfers bestaan, zoals 55555. De code mag ook niet uit oplopende of aflopende cijfers bestaan, zoals 12345 of 43210.

Bij een foutmelding volg je de aanwijzingen in het scherm op. Lost dit het probleem niet op? Neem dan contact met ons op.

Heb je de app op je nieuwe telefoon of tablet gedownload? Registreer je nieuwe toestel dan eenmalig. Daarna log je in met je gebruikersnaam. Die vind je rechtsbovenin het scherm als je inlogt in OHRA Bank Online. Het wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord dat je gebruikt voor OHRA Bank Online. Vervolgens log je in met je bestaande vijfcijferige code.

Ja, dat kan. Download de app op je toestellen en registreer elk toestel eenmalig. Je logt daarvoor in met je gebruikersnaam. Die vind je rechtsbovenin het scherm als je inlogt in OHRA Bank Online. Het wachtwoord is hetzelfde als het wachtwoord dat je gebruikt voor OHRA Bank Online. Daarna kun je inloggen met je bestaande vijfcijferige code.

Nee, dat is niet mogelijk. De OHRA Bank App is alleen beschikbaar voor smartphones en tablets die draaien op iOS (Apple) of Android.

Bankieren via de OHRA Bank App is veilig. Wij gebruiken versleuteling (encryptie) bij het uitwisselen van informatie. Je kunt alleen inloggen en opdrachten doorgeven met je 5-cijferige code. Houd je code daarom geheim. Gebruik je de app vijf minuten niet? Dan word je automatisch uitgelogd.

Wil je ook je verzekeringen inzien? Download dan de OHRA App in de Appstore of Google Play. Met de OHRA App regel je je verzekeringszaken waar en wanneer je wilt.