De OHRA Bank App

Met de OHRA Bank App heb je snel en eenvoudig toegang tot al je rekeningen bij OHRA Bank. Installeer de App op je smartphone en/of tablet en je hebt altijd jouw rekeningen bij de hand. Zo kun je op elk moment, waar je ook bent jouw saldo checken, overboekingen doen of beleggingsorders doorgeven.

Hoe kom ik aan de OHRA Bank App?

De OHRA Bank App is beschikbaar voor iOS en Android. Je kunt de app gratis downloaden in de App Store en op Google Play en is geschikt voor smartphone en tablet.

Wat kun je met de OHRA Bank App?

 • Inzicht
  Altijd en overal jouw spaarrekeningen, lijfrenterekeningen, deposito’s, beleggingen en kredieten inzien. In één oogopslag zie je hoe je ervoor staat. Ook vind je er bijvoorbeeld alle bij- en afschrijvingen, beleggingstransacties, de looptijd en rentepercentage van deposito's en de opbouw van jouw beleggingsportefeuille.
 • Overboeken
  Heb je een OHRA Internet Spaarrekening, een OHRA Beleggersrekening of een OHRA Doorlopend Krediet? Dan kun je eenvoudig geld overboeken naar je tegenrekening. Overboeken kan nog sneller met Instant Payment.
 • Beleggen
  Met de OHRA Bank App heb je altijd de koersen van de beleggingsfondsen bij de hand. En je kunt direct orders doorgeven. Handig voor als je onderweg bent. 
 • Deposito’s openen
  Wil je (een deel van) je spaargeld vastzetten tegen een vaste rente? Dan open je via de OHRA Bank App snel en eenvoudig een deposito.

Verzekeringszaken regelen via jouw smartphone of tablet?

Verzekeringszaken kun je ook via je smartphone of tablet regelen. Dit doe je met de OHRA App.