Veelgestelde vragen jaaroverzichten OHRA Bank

Het jaaroverzicht en de jaaropgaaf staan vanaf medio februari voor je klaar in OHRA Bank Online.

Vind je het makkelijk om je jaaroverzichten op papier te hebben?

Open het overzicht dat je wil printen. Klik daarna op de rechtermuisknop en kies voor ‘Afdrukken’. Of houdt de toetsen Ctrl en P tegelijk ingedrukt.

Wat staat er op je jaaroverzicht(en)?

Op het jaaroverzicht vind je een overzicht van je rekening(en) bij OHRA Bank met het saldo op 1 januari 2018 en het saldo op 31 december 2018. In de jaaropgaaf staat hoeveel je bruto uitgekeerd hebt gekregen in 2018. En hoeveel je hebt betaald aan belasting en sociale premies.

Kostenoverzicht beleggen en Informatieblad Depositogarantiestelsel
Had je op 31 december 2018 beleggingen? Dan ontvang je naast het jaaroverzicht ook een overzicht met de totale kosten die je bij OHRA Bank betaalt voor beleggen. Daarnaast krijg je jaarlijks een Informatieblad Depositogarantiestelsel. Hierop staat de belangrijkste informatie over het Depositogarantiestelsel.

Je belastingaangifte

Wij sturen de gegevens die op je jaaroverzicht(en) staan ook naar de Belastingdienst. De Belastingdienst zorgt ervoor dat deze gegevens in je vooringevulde aangifte staan. Je hebt je jaaroverzicht(en) dus alleen nodig om te controleren of alles klopt. Dat is wel zo makkelijk.

Wachtwoord vergeten?

Vraag deze dan opnieuw aan.

Vragen over de jaaroverzichten?

Hieronder vind je een overzicht van onderwerpen met veelgestelde vragen over de jaaroverzichten. Staat je vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op.