Overboekingen doorgeven

Overboekingen via Instant Payment

Met Instant Payment kun je met de OHRA Bank App en OHRA Bank Online direct spaargeld overboeken van je rekening bij OHRA Bank naar je betaalrekening bij ING, Rabobank, ABN AMRO of SNS. Het geld staat binnen twee minuten op de rekening. De service is gratis en dag en nacht, zeven dagen per week beschikbaar. 
Boek je een hoger bedrag over dan € 1.000,-? Of naar een andere bank dan hierboven staat? Dan wordt het een gewone overboeking en duurt het langer voordat het geld op je betaalrekening staat.

Gewone overboeking

Wil je dat je overboeking dezelfde dag nog wordt verwerkt? Zorg er dan voor dat je de overboeking vóór 13.00 uur aan ons doorgeeft. 
Geef je de overboeking na 13.00 uur door? Dan verwerken wij de overboeking de volgende werkdag. Een gewone overboeking is gratis.

Spoedoverboeking

Wil je een overboeking doen van meer dan € 1.000,- en heb je het bedrag direct nodig? Dan kun je telefonisch een spoedoverboeking doorgeven op werkdagen vóór 15.00 uur.  Wij voeren die dan direct uit. Het bedrag staat dan binnen twee uur op je betaalrekening. Ontvangen wij je spoedoverboeking na 15.00 uur? Dan verwerken wij je spoedoverboeking de volgende werkdag. Bedenk goed of een spoedoverboeking dan nog zin heeft. Je betaalt er namelijk € 6,- voor.