Zo meld je schade of diefstal van je motor

Het is net alsof je in je vrijheid wordt aangetast: je motor die beschadigd is. Of erger nog, gestolen. Je wilt zo graag rijden, maar het kan even niet. Om deze motorloze periode zo kort mogelijk te houden, is het belangrijk dat je je schade zo snel mogelijk meldt. Dat kun je makkelijk online doen. 

Wat kun je van ons verwachten bij een schade?

Een schade of diefstal is al vervelend genoeg. Wij doen er daarom alles aan om je schade snel weer te verhelpen. Dit kun je van ons verwachten als we je schademelding hebben ontvangen.

24 uur per dag hulp

Kun je na een ongeval niet meer verder rijden? Of valt de bestuurder van de motor uit door een ongeluk of ziekte? Dan heb je recht op hulp van onze hulpdienst. 24 uur per dag kun je bellen naar +31 26 400 23 10. Ook in het buitenland. Goed om te weten: het nummer van de hulpdienst staat ook in onze app. 

Meld je schade liever niet online?

Je kunt motorschade of diefstal van je motor ook telefonisch melden of per post met het Europees Schadeformulier. Je kunt het Europees Schadeformulier aanvragen via ons contactformulier. Je ontvangt het schadeformulier dan per post thuis.