Eenvoudig overstappen naar OHRA

Wil je de vrijheid tegemoet? Niet alleen als je de weg op gaat, maar ook als je je motor wilt verzekeren? Stap dan over op de OHRA Motorverzekering. Dat kan heel gemakkelijk, wanneer het jou uitkomt. Je hebt dan een motorverzekering die aansluit op wie je bent en waar je gaat. Vrijheid blijheid, noemen we dat.

In 3 stappen ben je over

  1. Zoek uit wat de opzegdatum van je bestaande motorverzekering is. Is deze dagelijks opzegbaar? Dan kun je meteen naar OHRA. Anders moet je wat langer wachten. 
  2. Sluit je motorverzekering bij ons af. Let op dat je hem in laat gaan op de opzegdatum van je bestaande verzekering. Dan ben je niet dubbel verzekerd, en betaal je niet dubbel. Meteen na je aanvraag zie je of je verzekering geaccepteerd is. 
  3. Zeg je bestaande motorverzekering op. Vaak kan dit via de website van de verzekeraar, maar soms moet dat telefonisch, per e-mail of met een brief. Om je met dit laatste te helpen hebben we een opzegbrief [PDF] voor je gemaakt. Na 1 werkdag vind je je polis en voorwaarden in Mijn OHRA. Van je vorige verzekeraar ontvang je een verklaring dat je verzekering is beëindigd.