Motor. Verhuren. Verzekerd.

MotoShare. Uw verhuurde motor goed verzekerd.

Makkelijk en zonder zorgen je motor verhuren? Of eens een keer een andere motor huren? Dat kan met MotoShare.
Samen met MotoShare maakte OHRA een motorverzekering speciaal voor het huren en verhuren van motoren. En daar zijn we trots op.
Nu kun jij zorgeloos je motor verhuren. Of een keer op een andere motor stappen. 

Wat is MotoShare?

MotoShare is een online platform. Hierop kunnen motorrijders eenvoudig een motor huren en verhuren. 
Op deze manier kan jij als motoreigenaar een leuk bedrag bijverdienen. En ben je nieuwsgierig naar het rijden op een andere motor? Kijk dan op MotoShare of er één voor jou tussen zit.

Samen motorrijden? Maar je vriend of vriendin heeft de motor verkocht?

Ook dan is MotoShare een prima oplossing. Zijn of haar favoriete motor staat zeker tussen het ruime aanbod. In alle gevallen: goed verzekerd met OHRA. Oftewel samen zorgeloos en vrij motorrijden. 

Bekijk snel het uitgebreide aanbod van MotoShare.

Je motor verhuren. Overweeg jij het wel eens?

Je motor verhuren? Dat doe je niet zomaar. Want wat als er iets met je motor gebeurt? De schade is al vervelend genoeg. En wat betekent het voor de no claim korting? Verzeker je motor daarom goed als je hem verhuurt. Lees meer over de MasterPolis MotoShare van OHRA tijdens de huurperiode. Met deze speciaal ontwikkelde verzekering blijft jouw motorverzekering buiten schot. Ook al ontstaat er een schade.

Wil jij MotoShare proberen? Ga naar MotoShare en meld je motor direct aan. Aanmelden is gratis.

In het begin was ik een beetje terughoudend over het verhuren van mijn motor en of de huurder wel goed met mijn motor om zou gaan. Gelukkig bleek dat de huurder vrij veel rijervaring had en nadat we op ons gemak alles hadden besproken verliep de verdere verhuur helemaal prima.

Henk Molenaar
Voorschoten