Uw motor goed verzekerd bij verhuur via MotoShare

Makkelijk en zonder zorgen uw motor verhuren? Dat kan met MotoShare. Samen met MotoShare maakten wij een motorverzekering speciaal voor het huren en verhuren van motoren. En daar zijn we trots op.

Wat is MotoShare?

MotoShare is een nieuw platform waarop motorrijders eenvoudig een motor kunnen huren en verhuren. Als motoreigenaar kunt u zo een leuk bedrag bijverdienen. En bent u nieuwsgierig naar het rijden op een andere motor? Kijk dan op MotoShare of er één voor u tussen zit.

OHRA verzekert uw verhuurde motor

Uw motor uitlenen doet u niet zomaar. Want wat als er iets met uw motor gebeurt? Dat is precies waar OHRA om de hoek komt kijken. Zoals u van ons gewend bent vinden we het belangrijk dat u goed verzekerd op uw motor rijdt. Daarom zorgen we ervoor dat uw motor ook goed verzekerd is als u hem verhuurt. Lees meer over de verzekering tijdens de huurperiode.

Meld uw motor nu gratis aan

Bij MotoShare maakt u gratis uw account aan. Daarna vult u de gegevens van uw motor en de dagprijs in. U krijgt persoonlijk bericht als iemand interesse heeft in het huren van uw motor. En u beslist zelf of de gevraagde verhuurdatum u uitkomt. Na de huurperiode staat het bedrag direct op uw rekening.