Dienstverleningsdocument Vermogen

Het Dienstverleningsdocument 'Vermogen opbouwen' is gemaakt volgens de voorschriften van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Ook de teksten zijn voorgeschreven door de AFM. Deze teksten mogen wij niet aanpassen. Daardoor sluiten ze niet overal aan op de kenmerken van onze producten en de afspraken die wij met u willen maken.

Wij mogen maar één DVD opstellen voor twee sterk van elkaar verschillende producten. Met de OHRA Direct Ingaande Lijfrenterekening krijgt u iedere maand, kwartaal of jaar een uitkering. En met de OHRA Pensioen Spaarrekening kunt u vermogen opbouwen. Hieronder geven wij aan welke teksten niet kloppen voor de OHRA Pensioen Spaarrekening

  • In de tweede alinea (op pagina één van het DVD) staat dat we een gemiddelde prijs zullen noemen voor onze diensten. Wij hebben voor de OHRA Pensioen Spaarrekening één vaste prijs en niet verschillende prijzen.
  • Na de kop 'Gemiddelde kosten' staat een bedrag van € 92,- bij 'Gericht op afsluiten'. OHRA Bank heeft een vaste prijs voor de OHRA Pensioen Spaarrekening en die is
    € 115,-.
  • Na de kop 'Kosten: Hoeveel betaalt u?' (op pagina vier) staat genoemd hoeveel de gemiddelde kosten zijn. Ook staat er dat de kosten kunnen verschillen afhankelijk van de diensten die u kiest. Bij OHRA Bank betaalt u één vast tarief wanneer het contract wordt afgesloten. Ook kent OHRA maar één dienst. Dit is de dienst "Gericht op afsluiten". Wij zorgen ervoor dat u de contracten krijgt.

Lees meer in het Dienstverleningsdocument [PDF].

Meer informatie over onze dienstverlening vindt u in de Dienstenwijzer [PDF].

Voorwaarden
Wilt u meer infomatie? Lees dan de voorwaarden van de OHRA Pensioen Spaarrekening [PDF].