Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de Uitvaartverzekering? Misschien staat je vraag hier wel bij. Is dat niet zo? Stel dan je vraag eenvoudig online

 • Wij verwachten een kind, is ons kindje meeverzekerd?

  Heb jij of je partner een uitvaartverzekering van OHRA, dan is je kind tijdens je zwangerschap direct gratis meeverzekerd. Dit wijkt af van de 24 weken die in uw polisvoorwaarden staan. Je hoeft je zwangerschap niet bij ons te melden. 

  Je moet wel je kindje binnen 30 dagen na de geboorte bij ons aanmelden. Wij stellen dan geen gezondheidsvragen. Je kindje is tot 21 jaar gratis meeverzekerd.

 • Hoe kan ik het overlijden van mijn ongeboren baby doorgeven?

  Ook als je kindje tijdens de zwangerschap overlijdt, is hij of zij meeverzekerd. We vergoeden de begrafenis- en crematiekosten die je maakt. We vergoeden maximaal tot het verzekerde bedrag waarvoor jij of je partner zijn verzekerd. Let op: dat je ongeboren kindje meeverzekerd is, wijkt af van de 24 weken die in de polisvoorwaarden staan. Neem daarom contact met ons op als je ongeboren kind overlijdt.

 • Voor welk bedrag is mijn ongeboren kindje meeverzekerd in mijn uitvaartverzekering?

  Als je kindje tijdens de zwangerschap overlijdt, vergoeden wij de begrafenis- of crematiekosten die je maakt. We vergoeden dan maximaal het bedrag waarvoor jij of je partner is verzekerd. Ook dit wijkt af van de dekking die wij in de polisvoorwaarden noemen.