OHRA Kapitaal Plus Plan

Let op: je kunt het OHRA Kapitaal Plus Plan niet meer afsluiten. De informatie op deze pagina is bedoeld voor als je deze levensverzekering al hebt afgesloten.  

Een vast verzekerd bedrag op de einddatum

Het OHRA Kapitaal Plus Plan is een levensverzekering met een vaste looptijd en een vast verzekerd kapitaal op einddatum. Ofwel: op het moment dat je het OHRA Kapitaal Plus Plan afsloot, stond al vast hoeveel je uitgekeerd krijgt op het moment dat het contract afgelopen is.

Keuze uit fiscale varianten

Binnen het OHRA Kapitaal Plus Plan kon je kiezen voor fiscale varianten, zoals lijfrente, gouden handdruk en de spaarvariant. Je kon ook kiezen voor een uitkering voor als jij of een andere verzekerde voor de einddatum overlijdt. Welke uitkering dat is, staat op je polis vermeld.

Komt je OHRA Kapitaal Plus Plan vrij?

Om verder te kijken wat je met je lijfrentegeld kunt doen, verwijzen wij je naar onze lijfrentepagina. Hier staat wat je kunt doen: van uitkeren tot verder sparen. Heb je een spaarpolis en wil je aan OHRA doorgeven hoe je het geld gaat besteden? Gebruik dan het digitale formulier uitkeren.

Wil je iets wijzigen?

  • Heb je deze polis bij OHRA en wil je iets wijzigen? Dat kan eenvoudig via het digitale formulier.
  • Ga je verhuizen? Ga naar Mijn OHRA en geef je nieuwe adres door. Heb je nog geen toegang tot Mijn OHRA, meld je dan aan voor deze persoonlijke online omgeving

Wil je een overlijden melden?

Is een van de verzekerden overleden? Allereerst gecondoleerd met het verlies. Als er een dierbare overlijdt, moet je veel regelen. We helpen je graag hierbij. Het overlijden kun je snel en eenvoudig doorgeven via het digitale formulier overlijden.

Documenten OHRA Kapitaal Plus Plan

Bestedingsformulier OHRA Traditionele Lijfrenteverzekering (pdf)

Bestedingsformulier OHRA Spaarverzekering (pdf)