Inloggen: gebruikersnaam wordt e-mailadres

Bij OHRA regel je al je verzekeringszaken snel en eenvoudig online in Mijn OHRA. Het inloggen gaat veranderen. Je logt straks in met je e-mailadres in plaats van je gebruikersnaam. Zo hoef je dus geen ingewikkelde gebruikersnaam meer te onthouden. Hieronder vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen over het inloggen.

Je kunt bij OHRA je verzekeringszaken online regelen. Dat moet natuurlijk veilig en eenvoudig gebeuren. Met deze verandering kan je nog eenvoudiger online zaken met ons doen. Je hoeft namelijk geen gebruikersnaam meer te onthouden. En doordat wij een uniek e-mailadres van je hebben kunnen we nog persoonlijker met je communiceren.

Zijn jullie samen verzekerd op 1 relatienummer? Dan kun je samen gebruikmaken van de inloggegevens van jullie Mijn OHRA account. Het is niet mogelijk om meerdere inloggegevens te hebben voor 1 account.

Heeft je partner eigen verzekeringen en een eigen relatienummer bij OHRA? Dan heeft je partner hiervoor ook een eigen Mijn OHRA account. Onze verzekeringen zijn namelijk altijd gekoppeld aan 1 relatienummer. Je producten zijn daarom ook alleen voor jou zichtbaar in Mijn OHRA.

Je bent als klant bij ons geregistreerd als een relatie met een bepaald e-mailadres. Uit controle is gebleken dat wij van een andere relatie hetzelfde e-mailadres kennen. Dit kan doordat iemand (bijvoorbeeld de tweede rekeninghouder) hetzelfde e-mailadres heeft opgegeven of doordat je bij ons (mogelijk) onterecht als dubbele relatie geregistreerd staat. Neem contact met ons op om dit te achterhalen. Wij helpen je graag.

Je kunt dan op termijn mogelijk niet meer inloggen. En moet dan alleen even opnieuw je account activeren.

Je maakt heel eenvoudig en gratis een e-mailadres aan bij bijvoorbeeld Hotmail.

Geen punt. Je kunt je wachtwoord gewoon weer opvragen per e-mail.

Het inloggen bij Mijn OHRA Zorgverzekering blijft hetzelfde. Voor het inloggen bij Mijn OHRA Zorgverzekering gebruik je je DigiD. Dit is je persoonlijke inlogcode van de overheid.