Collectiviteitskorting

OHRA begrijpt dat u goed verzekerd wilt zijn en dat u deze zekerheid zelf wilt regelen. Met slimme techniek en snelle service zorgt OHRA dat u na een tegenvaller snel door kunt. We hebben daarom een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo zorgen we voor eenvoudige producten met een scherpe prijs.
Uw vraag over de veranderingen beantwoorden we graag.

Uw collectieve aanbod vindt u op uw collectieve tussenpagina. Ook kunt u via onze website de premie inclusief collectieve korting berekenen.

Jaarlijks bespreken wij met uw collectiviteit de resultaten en de mogelijkheden voor samenwerking. In de meeste gevallen verandert de korting op uw huidige schadeverzekeringen niet. De korting blijft bestaan.

Bij enkele collectiviteiten verandert de korting wel. Als dat voor u geldt leest u dat in de (digitale) brief bij uw verlengingspolis. Voor informatie kunt u altijd contact opnemen met de contactpersoon van de collectiviteit waarbij u bent aangesloten.

We maken verzekeren een stuk eenvoudiger. We verkopen producten zonder toeters en bellen. En alle verzekeringspapieren zijn altijd en overal digitaal te bekijken en te wijzigen.  Juist door nog beter gebruik te maken van digitale oplossingen kunnen we onze prijzen verlagen. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen. Het resultaat: een standaard scherpe prijs. Houdt uw werkgever of vereniging een collectief contract? Dan kan het zijn dat u kunt blijven profiteren van een collectieve korting. Deze korting krijgt u dan op de nieuwe verlaagde premie.

Koopt u een nieuwe auto of wijzigt u de regelmatige bestuurder? Dan krijgt u de standaard scherpe prijs op uw digitale autoverzekering van OHRA. Of u nog een extra collectiviteitskorting krijgt is afhankelijk van de nieuwe afspraken met uw werkgever of vereniging.

Vraag en antwoord over de digitale polis
Vraag en antwoord over het stopzetten van de pakketkorting
Vraag en antwoord over de vernieuwde autoverzekering