Actievoorwaarden "Sluit af en ontvang €125 fanshop tegoed"

Sluit vòòr 1 juli 2017 een verzekeringspakket af en ontvang een tegoed van € 125,- ter besteding in de fanshop van Vitesse. Het bedrag is te besteden aan fan-artikelen en tickets. Wil je meer weten hoe deze actie werkt? Hieronder lees je alle details over de actie.

Actievoorwaarden

  1. Er moeten tegelijkertijd 3 nieuwe verzekeringen binnen pakket 1 (autoverzekering, inboedelverzekering en aansprakelijkheidsverzekering) of 4 nieuwe verzekeringen binnen pakket 2 (opstalverzekering, inboedelverzekering, aansprakelijkheidsverzekering en doorlopende reisverzekering) worden gesloten. 
  2. De 3 nieuwe verzekeringen uit pakket 1 of de 4 nieuwe verzekeringen uit pakket 2 dienen tussen 1 mei 2017 en 1 juli 2017 tot en met 30 juni 2017) via www.ohracollectief.nl/vitesse te zijn gesloten.
  3. Deze actie geldt dus niet als een klant al voor 1 mei 2017 bij OHRA verzekerd was voor een of meerdere verzekeringen binnen pakket 1 of binnen pakket 2.
  4. Een nieuwe autoverzekering telt niet mee als er alleen een basisdekking Wettelijke Aansprakelijkheid (WA) is gesloten. Een nieuwe autoverzekering telt alleen mee voor deze actie in pakket 1 als er een basisdekking WA Plus of basisdekking WA All Risk is gesloten.
  5. Een wijziging van risicoadres of bijsluiten/wijzigen van een dekking of veranderen van de kring van verzekerden bij een bestaande verzekering geldt niet als nieuwe/extra verzekering. 
  6. Alle nieuwe verzekeringen in pakket 1 of pakket 2 dienen uiterlijk 1 juli 2017 als premiebetalende ingangsdatum te hebben.
  7. Er mag geen premieachterstand zijn op 1 augustus 2017 bij de mogelijk reeds bestaande verzekering(en) bij OHRA en de nieuwe verzekering(en) uit pakket 1 of pakket 2.
  8. Deelnemers waarvoor het fanshop tegoed van € 125,- van toepassing zal zijn, ontvangen begin augustus 2017 een brief met uitleg over hoe zij het fanshop tegoed bij Vitesse kunnen besteden.
  9. De deelnemer die voldoet aan de voorwaarden van deze actie geeft toestemming aan OHRA om Vitesse te informeren dat de deelnemer recht heeft op besteding van het fanshop tegoed van € 125,-.
  10. OHRA mag deze actie altijd eerder beëindigen, onderbreken of veranderen zonder dit aan te geven en zonder gehouden te zijn tot vergoeding van schade.