Actievoorwaarden € 25,- terug

Speciaal voor onze klanten hadden wij dit jaar een leuke actie. Bij elke schadeverzekering die je tussen 1 april en 1 juli 2017 bij ons afsloot, kreeg je € 25,- terug. In de actievoorwaarden staat dat je in september geld van ons terugkrijgt. Helaas gaan wij dat niet redden en staat het een maand later op je rekening. Het bedrag wordt dus in plaats van september in oktober naar je overgemaakt. Onze excuses voor de vertraging. 

Actievoorwaarden

Wil je meer weten hoe deze actie werkt? Hieronder lees je alle details over de actie.

 1. Geldt alleen voor bestaande klanten met minimaal één premiebetalende schadeverzekering en/of zorgverzekering en/of overlijdensrisicoverzekering bij OHRA op 22 maart 2017.
 2. Nieuwe verzekeringen moeten gesloten zijn tussen 1 april en 1 juli 2017 (tot en met 30 juni 2017).
 3. Nieuwe verzekeringen moeten uiterlijk 1 augustus 2017 als premiebetalende ingangsdatum hebben.
 4. Uitgesloten verzekeringen: kortlopende reisverzekering, kortlopende annuleringsverzekering en zorgverzekering.
 5. Deelnemende verzekeringen: aansprakelijkheidsverzekering, autoverzekering, caravanverzekering, ongevallenverzekering, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, inboedelverzekering, motorverzekering, opstalverzekering, rechtsbijstandverzekering en kostbaarhedenverzekering.
 6. Nieuwe verzekeringen moeten op 30 september 2017 nog premiebetalend zijn om in aanmerking te komen.
 7. Er mag geen premieachterstand zijn op 31 augustus 2017 bij de bestaande verzekering(en) en de nieuwe verzekering(en).
 8. De € 25,- per verzekering wordt uiterlijk uitgekeerd in september 2017 op het rekeningnummer waarvan ook de premie geïncasseerd wordt.
 9. Een kentekenwijziging (nieuwe/andere auto) of bijsluiten/wijzigen van een dekking geldt niet als nieuwe/extra verzekering.
 10. Een wijziging van risicoadres of bijsluiten/wijzigen van een dekking of veranderen van de kring van verzekerden geldt niet als nieuwe/extra verzekering.
 11. OHRA mag deze actie altijd eerder beëindigen, onderbreken of veranderen zonder dit aan te geven en zonder gehouden te zijn tot vergoeding van schade.