Dekking Bundelz

De dekking van Bundelz is gelijk aan die van een ‘gewone’ autoverzekering. Een WA-verzekering is verplicht als je met je auto de weg op gaat. Wil je meer verzekeren? Dan kan dat ook met onze Bundelz verzekering. Hieronder vind je een omschrijving van de verschillende opties en maximale bedragen die wij aanbieden. Bekijk de polisvoorwaarden voor alle informatie.

WA Dekking

We vergoeden de kosten van de schade die je veroorzaakt aan iemand anders of spullen van iemand anders. Het schadebedrag betalen wij aan de tegenpartij die schade heeft.

  • Verwondingen maximaal: € 7.500.000,-
  • Spullen van iemand anders maximaal: € 2.500.000,-

Dekking All Risk

We vergoeden de kosten van schade die je veroorzaakt bij iemand anders, maar ook bijna alle schades aan je eigen auto. Dit geldt ook als je zelf schuldig bent. Bij diefstal of total loss ontvang je een vergoeding voor je auto. Deze vergoeding hangt af van het bouwjaar van je auto. Is je auto jonger dan 2 jaar? Dan vergoeden we de aanschafwaarde. Is je auto ouder dan 2 jaar? Dan gaan we uit van de vervangingswaarde volgens de ANWB/BOVAG-koerslijst.

Schade aan accessoires is tot maximaal € 2.500,- verzekerd. Hieronder vallen onderdelen die niet in de fabriek op je auto zijn aangebracht, zoals een ingebouwd navigatiesysteem of speciale velgen.

Het eigen risico bij een All Risk dekking is € 150,- als je de auto laat repareren bij een bedrijf uit ons schadeherstelnetwerk. Als je de schade laat herstellen bij een bedrijf buiten ons schadeherstelnetwerk, geldt een eigen risico van € 550,- per schadegeval. Meer informatie vind je in de polisvoorwaarden.

Dekking Schadeverzekering Inzittenden

Met de Schadeverzekering Inzittende is iedereen in je auto verzekerd. Hierbij kun je denken aan letselschade, maar ook aan schade aan bijvoorbeeld bagage. Wij vergoeden maximaal € 1.000.000,- voor alle verzekerden samen. Ben je onderweg maar tijdelijk even uit de auto? Bij de dekking Schadeverzekering Inzittenden ben jij als bestuurder en je passagiers ook op dat moment verzekerd. De volledige omschrijving vind je terug in onze polisvoorwaarden.