Welkom bij OHRA

Kort geleden ontving je van Bundelz een e-mail over het stoppen van Bundelz. In deze e-mail las je dat OHRA de Bundelz Autoverzekering heeft doorontwikkeld. De OHRA Kilometerverzekering vervangt de Bundelz Autoverzekering en daarom stopt Bundelz met het aanbieden van deze verzekering.  

Wat betekent dit voor jou? 

Voorlopig ben je nog goed verzekerd bij Bundelz, dus geen zorgen! Eind november ontvang je van Bundelz een e-mail met meer informatie over de beëindiging van je Bundelz Autoverzekering. In dezelfde e-mail krijg je ook een aanbod van ons om voordelig een OHRA Kilometerverzekering af te sluiten. Het is verstandig om dit aanbod af te wachten en dan zelf te beslissen of deze kilometerverzekering bij je past. Weet dat er in ieder geval verbeteringen zijn doorgevoerd in de verzekering en de kilometerteller. Misschien ben je al nieuwsgierig geworden naar de OHRA Kilometerverzekering. We vertellen je er graag meer over.  

OHRA Kilometerverzekering 

Als je nog steeds weinig rijdt per jaar, dan is de OHRA Kilometerverzekering een oplossing voor jou. Deze verzekering is gebaseerd op de Bundelz Autoverzekering. Zo betaal je nog steeds per bundel van 1.000 kilometer en kun je makkelijk in de OHRA App zien hoeveel kilometer je nog over hebt. Een bijkomend voordeel is de nieuwe OHRA Kilometerteller. Deze is speciaal ontwikkeld voor de OHRA Kilometerverzekering en hoef je niet meer te synchroniseren. Dat is echt een vooruitgang! Nog meer weten? Lees meer over de OHRA Kilometerteller

Vragen? 

We begrijpen het als je in de tussentijd vragen hebt. Veel vragen en antwoorden over je Bundelz verzekering hebben we voor je verzameld. En staat je vraag er niet bij? Dan kun je altijd mailen naar: hallo@bundelz.nl.