Welkom bij OHRA

Kort geleden ontving je van Bundelz een e-mail over het stoppen van Bundelz. In deze e-mail las je dat OHRA de Bundelz Autoverzekering heeft doorontwikkeld. De OHRA Kilometerverzekering vervangt de Bundelz Autoverzekering en daarom stopt Bundelz met het aanbieden van deze verzekering.  

Wat betekent dit voor jou? 

Voorlopig ben je nog goed verzekerd bij Bundelz, dus geen zorgen! Eind november ontvang je van Bundelz een e-mail met meer informatie over de beëindiging van je Bundelz Autoverzekering. In dezelfde e-mail krijg je ook een aanbod van ons om voordelig een OHRA Kilometerverzekering af te sluiten. Het is verstandig om dit aanbod af te wachten en dan zelf te beslissen of deze kilometerverzekering bij je past. Weet dat er in ieder geval verbeteringen zijn doorgevoerd in de verzekering en de kilometerteller. Misschien ben je al nieuwsgierig geworden naar de OHRA Kilometerverzekering. We vertellen je er graag meer over.  

OHRA Kilometerverzekering 

Als je nog steeds weinig rijdt per jaar, dan is de OHRA Kilometerverzekering een oplossing voor jou. Deze verzekering is gebaseerd op de Bundelz Autoverzekering. Zo betaal je nog steeds per bundel van 1.000 kilometer en kun je makkelijk in de OHRA App zien hoeveel kilometer je nog over hebt. Een bijkomend voordeel is de nieuwe OHRA Kilometerteller. Deze is speciaal ontwikkeld voor de OHRA Kilometerverzekering en hoef je niet meer te synchroniseren. Dat is echt een vooruitgang! Nog meer weten? Lees meer over de OHRA Kilometerteller

Vragen?

We begrijpen het als je in de tussentijd vragen hebt. Lees hieronder de veelgestelde vragen:

 • Ik heb een Bundelz verzekering en een vraag over het aanbod voor de nieuwe OHRA Kilometerverzekering. Waar kan ik meer informatie hierover vinden?

  Veel informatie staat in de e-mail die je van Bundelz krijgt of al hebt ontvangen over de beëindiging van je Bundelz verzekering. Heb je deze informatie niet meer of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons.  

 • Ik wil mijzelf verzekeren bij OHRA. Hoe wordt mijn Bundelz verzekering opgezegd?

  In de mail die je ontvangen hebt van Bundelz staat een persoonlijke link. Als je via die link een OHRA Kilometerverzekering afsluit, wordt jouw Bundelz verzekering automatisch beëindigd op de ingangsdatum van jouw nieuwe OHRA Kilometerverzekering. Je ontvangt hiervan een bevestiging van Bundelz. Daarnaast worden de niet gereden kilometers naar rato aan je terugbetaald. 

 • Hoe lang is het persoonlijke aanbod van OHRA geldig?

  Het persoonlijke aanbod is 3 maanden geldig.

 • Ik heb nog geen persoonlijk aanbod ontvangen van OHRA

  Wat vervelend dat je het persoonlijke aanbod niet hebt ontvangen. Neem contact op met ons. We helpen je graag verder.

 • Ik ben niet tevreden met het aanbod van OHRA

  Wat vervelend dat je niet tevreden bent met het persoonlijke aanbod. We hebben geprobeerd een zo scherp mogelijk aanbod te doen. Mocht je je niet bij ons willen verzekeren, dan kun je uiteraard ergens anders een autoverzekering afsluiten. Let op: het is in Nederland verplicht om een WA-verzekering te hebben. Vergeet dus niet om zelf een andere autoverzekering af te sluiten als jouw Bundelz verzekering is beëindigd.

 • Mijn gegevens kloppen niet in het aanbod van OHRA. Met wie kan ik daarover contact opnemen?

  Wat vervelend. Neem contact op met OHRA. Wij helpen je graag verder.

 • Wanneer ontvang ik de kilometerteller van OHRA?

  Je ontvangt de OHRA Kilometerteller binnen enkele dagen per post nadat je de verzekering hebt afgesloten.

 • Heb je een andere vraag over je Bundelz verzekering?

  Op de website van Bundelz vind je ook veel vragen en antwoorden. En staat je vraag er niet bij? Dan kun je altijd mailen naar: hallo@bundelz.nl.