Hondenverzekering

Ieder baasje wil het beste voor zijn hond. Soms kan een bezoekje aan de dierenarts een dure grap worden – en dan wil je je viervoeter toch de beste zorg kunnen geven. Met onze hondenverzekering krijg je de meest voorkomende kosten vergoed. Een prettig idee.

Voor de rasechte – en voor alle kruisingen

  • Kies zelf je dierenarts
  • Alle rassen en kruisingen welkom
  • Meest gekozen huisdierenverzekering

Kies zelf hoeveel zekerheid je wilt

Meestal hoef je niet meer dan 1 keer per jaar langs de dierenarts. En de kosten, ach, die zijn dan nog wel te overzien. Maar stel dat je hond onverwachts een operatie moet ondergaan. Of last krijgt van een langdurige kwaal. Dan zijn met een hondenverzekering de kosten voor medische zorg goed gedekt. Je hebt de keus uit 3 ziektekostenpakketten en 4 aanvullende dekkingen:

Voor een vast bedrag per maand

Als je je hond verzekert, hoef je niet te besparen op z’n gezondheid. En ook niet te wachten met een behandeling totdat je genoeg hebt gespaard. Je kunt je hond altijd de beste medische zorg geven terwijl je een vast bedrag per maand betaalt. Nieuwsgierig hoeveel dat is? Bereken hier je premie.

Tip: denk ook aan je aansprakelijkheid

Zelfs die lieve viervoeter maakt per ongeluk weleens brokken bij anderen. Bijvoorbeeld als je hond iets te vrolijk op iemands galajurk springt. Met zijn modderige poten. Gelukkig is bij onze aansprakelijkheidsverzekering naast je hele gezin ook je huisdier meteen meeverzekerd. Sluit onze aansprakelijkheidsverzekering eenvoudig tegelijkertijd af met je huisdierenverzekering.

Welk ras past bij jou?
Niet iedere hond is hetzelfde. Het is verstandig om vooraf goed na te denken welk ras het beste bij jouw situatie of levensstijl past. Wil je graag een actieve rashond, een typische gezinshond of juist een kruising? Wij geven handige tips die je kunnen helpen bij het kopen van een hond.