Omdat hij ook weleens naar de dokter moet

Altijd de beste medische zorg voor je huisdier
  • Kies zelf je dierenarts
  • Alle rassen en kruisingen welkom
  • Meest gekozen huisdierenverzekering

Je hele gezin verzekerd van goede zorg. Ook je hond of kat

Net als jij, kan je huisdier ook te maken krijgen met medische zorg. Voor jezelf en je gezin heb je dat geregeld met een zorgverzekering. Maar hoe zit dat met je huisdier? Soms kan een bezoekje aan de dierenarts een dure grap worden – en dan wil je je lieve viervoeter toch de beste zorg kunnen geven. Met onze huisdierenverzekering krijg je de meest voorkomende kosten vergoed. Een prettig idee. En als je het nu regelt, storten wij € 25,- op je rekening.

Regel het meteenofbereken eerst je premie

Kies zelf je dierenarts

De dierenarts bij jou om de hoek of in een andere stad. Maakt niet uit.

Alle rassen en kruisingen

Alle rassen en kruisingen zijn welkom. Van Duitse herder tot Egyptische mau.

Meest gekozen

Snelst groeiende huisdierenverzekering in 2014, 2015 en 2016. Daar zijn we trots op!

Daniëlle & Simba

“Toen ik hoorde dat Simba van de dakgoot was gevallen, schrok ik me kapot. Ze had een pootje gebroken. Uiteindelijk heeft ze 2 dagen bij de dierenarts doorgebracht. Kostte meer dan € 800,-. Gelukkig kregen we het grootste deel snel terug van OHRA.”

Kies zelf hoeveel zekerheid je wilt

Meestal hoef je niet meer dan 1 keer per jaar langs de dierenarts. En de kosten, ach, die zijn dan nog wel te overzien. Maar stel dat je huisdier onverwachts een operatie moet ondergaan. Of last krijgt van een langdurige kwaal. De kosten daarvan kunnen flink tegenvallen. Met een huisdierenverzekering zijn de kosten voor medische zorg goed gedekt. Je hebt de keus uit 3 ziektekostenpakketten en 4 aanvullende dekkingen.

Bereken je premie

De meeste zorg is voor onze rekening

Of je nu voor een röntgenfoto naar de dierenarts gaat of er is een operatie nodig: met onze huisdierenverzekering ben je vrijwel altijd gedekt. Wij vergoeden 80% van de rekening. De overige 20% is de eigen bijdrage die je zelf moet betalen. Bij de aanvullende verzekeringen zijn er wel een paar uitzonderingen. Wil je meer weten over wat je precies vergoed krijgt? In het vergoedingenoverzicht [PDF] en de polisvoorwaarden vind je alles op een rijtje.

Sluit nu de verzekering af en krijg € 25 terug

Ben je tevreden over OHRA? Denk dan ook eens aan een verzekering voor je huisdier. Dat kan tijdelijk heel voordelig, met € 25,- terug voor iedere verzekering die je sluit. Wil je precies weten wat de actie inhoudt? Lees dan de actievoorwaarden.

Je regelt het makkelijk zelf

Je kunt onze huisdierenverzekering makkelijk zelf regelen. Rekening declareren? Of je gegevens aanpassen? Gewoon, online via Mijn OHRA of met de OHRA App.