Wat je in huis hebt, daar zorg je goed voor

  • Schade makkelijk melden met onze OHRA App
  • Direct hulp, ook ’s avonds en in het weekend
  • Actie: € 75,- terug als je het nu regelt

Alles wat met wonen te maken heeft in één keer verzekerd

Je huis is de plek waar je thuis komt. Waar je leeft, eet en geniet. En waar je lieve viervoeter op je wacht. Misschien is je huis wel de belangrijkste plek die je hebt. Als er dan iets gebeurt, wil je het zo snel mogelijk weer op orde hebben. Dat begrijpen we heel goed. Met onze 3 woonverzekeringen helpen we je bij brand, diefstal of schade. En als je het nu regelt, storten wij € 75,- op je rekening!

Regel het meteen

Actie voor klanten: 75 euro terug

Ben je tevreden over OHRA? Denk er dan eens aan om ook de woonverzekeringen bij ons onder te brengen. Dat kan tijdelijk heel voordelig, met € 25,- terug voor iedere verzekering die je sluit. Kies je voor alle 3, dan storten we dus € 75,- euro op je rekening. Wil je precies weten welke verzekeringen je kunt kiezen en wat de actie inhoudt? Lees dan de actievoorwaarden.

Je huis, je spullen en je aansprakelijkheid

Schade of diefstal is al naar genoeg. Zeker als het om je huis gaat. Daar moeten we zelf ook niet aan denken. Dan wil je dat de schade snel wordt betaald en dat je huis weer op orde komt. Met onze 3 woonverzekeringen regel je dat in één keer. Wel zo geruststellend. 

Opstalverzekering

Met onze opstalverzekering is schade aan je woning door bijvoorbeeld storm, brand of wateroverlast goed verzekerd. Je hebt deze verzekering alleen nodig als je een koophuis hebt.

Inboedelverzekering

Schade? Diefstal? Met onze inboedelverzekering zijn de spullen in je huis goed verzekerd. Met extra zekerheid via de dekking Buiten het huis, de dekking Glas en de kostbaarhedenverzekering.

Aansprakelijkheidsverzekering

Per ongeluk schade aan anderen of hun spullen? Dan dekt onze aansprakelijkheidsverzekering in veel gevallen de kosten, waar ook ter wereld. Ook als je lieve viervoeter brokken maakt.

Daarom onze woonverzekeringen:

  • Schade makkelijk melden met onze OHRA App
  • Direct hulp, ook ’s avonds en in het weekend
  • Actie: € 75,- terug als je het nu regelt

Niet alleen geld, juist ook hulp

Het herstellen van schade aan je inboedel of woning is vaak een hoop gedoe. Gelukkig kunnen we je met de Direct Schade Herstel service al het werk uit handen nemen om de schade te herstellen. We zeggen bij OHRA niet voor niks ‘Direct geregeld’.

Je regelt het makkelijk zelf

Alles voor onze woonverzekeringen kun je eenvoudig zelf regelen. Schade melden? Je dekking aanpassen? Gewoon, online via Mijn OHRA of met de OHRA App.