Voor wie is het?

De Gouden Handdruk Uitkeerrekening is geschikt voor mensen die graag fiscaal voordelig uit zijn, het liefst zelf hun financiële zaken regelen, precies weten wat ze willen en de gevolgen en risico’s van dit product kunnen overzien. Je bepaalt zelf of het product past bij jouw financiële situatie. Wij geven je hierover geen persoonlijk advies. Dit heet execution only-dienstverlening.

Let op!

Het kan lastig zijn om in te schatten of dit product bij jouw financiële situatie past. Zorg in ieder geval dat je goed weet hoe het product werkt en welke voorwaarden hierbij gelden. Sta ook stil bij jouw (toekomstige) financiële situatie. Hoe ontwikkelt die zich als alles goed gaat? En wat betekent het voor je financiële situatie als je geraakt zou worden door tegenslagen zoals werkloosheid of overlijden? Alleen als je alles meeweegt, kan je een goede keuze maken.

De Gouden Handdruk Uitkeerrekening kan een oplossing voor je zijn als je:

  • via een bank of verzekeraar met een Gouden Handdruk of via stamrecht BV een bedrag hebt gespaard en als je hiervan nu een uitkering wilt krijgen.
  • jouw Gouden Handdruk in termijnen wilt laten uitkeren.
  • wilt dat de waarde van uw Gouden Handdrukrekening naar je nabestaanden gaat als je overlijdt.
  • zelf kunt bepalen of het product bij je past.
  • minimaal 18 jaar bent en de rekening opent voor 31 december van het jaar waarin je de AOW-gerechtigde leeftijd bereikt.

Meer informatie via onze medewerkers

Twijfel je eraan of je genoeg hebt aan de informatie op onze website om zelf een keuze te maken? Wij hebben ook medewerkers die je helder informeren over de kenmerken en de risico’s van het product. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Kennis- en ervaringstoets

OHRA is bij execution only-dienstverlening, net als iedere andere financieel dienstverlener, wettelijk verplicht om een kennis- en ervaringstoets bij haar klanten af te nemen. Daarom stellen wij je enkele vragen over jouw financiële situatie, je kennis van financiële producten en je ervaring daarmee. Uit deze toets kan blijken dat je niet genoeg kennis en ervaring hebt om de risico’s te overzien van het financiële product en/of van onze execution only-dienstverlening. In dat geval kan je bij ons geen rekening aanvragen. Wij waarschuwen je dan dat het verstandig is om advies in te winnen bij een financieel adviseur.