Ben je op zoek naar een gouden handdruk uitkeerrekening?

OHRA Bank is een onderdeel van Delta Lloyd. Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden zijn samengegaan. Sinds 1 januari 2018 bundelen wij onze kennis, ervaring en ondernemerschap. Zo kunnen wij je nog beter van dienst zijn. Wij helpen je graag verder op de site van Nationale-Nederlanden voor het openen van een gouden handdrukrekening

Heb je al een rekening bij OHRA Bank? Via OHRA Bank Online vind je de belangrijkste gegevens van je rekening. Voorwaarden en andere informatie over je bestaande rekening vind je via het menu links op deze pagina. Wil je iets wijzigen aan je rekening of is je situatie veranderd? Regel het eenvoudig zelf.

Heb je al een OHRA Gouden Handdruk Uitkeerrekening?

Bijzondere regeling sinds 1 januari 2014

Sinds 1 januari 2014 is het mogelijk om het totale saldo op uw Gouden Handdruk Uitkeerrekening in één keer uit te laten betalen. Voor 2014 geldt in bepaalde situaties een bijzondere regeling. Als je aan alle voorwaarden voldoet, hoef je maar over 80% van het geld belasting te betalen in plaats van over 100% van het saldo. Voorwaarden zijn dat de ontslagvergoeding al voor 15 november 2013 gestort is in een stamrechtproduct. En dat je jouw volledige ontslagvergoeding in één keer opneemt in 2014. Als je jouw oorspronkelijke ontslagvergoeding over meerdere verzekeraars, banken of oplossingen hebt gespreid, kunnen aanvullende voorwaarden gelden. Kijk voor meer informatie onder belasting.