Voor wie is het?

Dit product is geschikt voor mensen die voor een voordelig tarief, het liefst zelf hun financiële zaken regelen, precies weten wat ze willen en de gevolgen en risico’s van dit product kunnen overzien. Je bepaalt zelf of het product past bij jouw financiële situatie. Wij geven je hierover geen persoonlijk advies.
Dit heet execution only-dienstverlening.

Let op!

Het kan lastig zijn om in te schatten of dit product bij je financiële situatie past. Zorg in ieder geval dat je goed weet hoe het product werkt en welke voorwaarden hierbij gelden. Sta ook stil bij jouw (toekomstige) financiële situatie. Hoe ontwikkelt die zich als alles goed gaat? En wat betekent het voor je financiële situatie als je geraakt zou worden door tegenslagen zoals werkloosheid of overlijden? Alleen als je alles meeweegt, kan je een goede keuze maken.

Banksparen met een Gouden Handdruk Spaarrekening kan geschikt voor je zijn als je:

  • een ontslagvergoeding hebt gehad in 2013 of eerder.
  • een waardeoverdracht van een andere gouden handdruk verzekering of –rekening wilt doen. 
  • een waardeoverdracht vanuit een stamrecht BV wilt doen. 
  • wilt dat de waarde van je Gouden Handdrukrekening naar je nabestaanden gaat na je overlijden. 
  • ouder bent dan 18 jaar en niet ouder dan je AOW leeftijd -1 jaar. 
  • zelf kunt bepalen of het product bij je past. 
  • vermogen wilt opbouwen met een variabele rentevergoeding of een vaste rentevergoeding (deposito).

Meer informatie via onze medewerkers

Twijfel je eraan of je voldoende hebt aan de informatie op onze website om zelf een keuze te maken? Wij hebben ook medewerkers die je informeren over de kenmerken en de risico’s van het product. Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij beantwoorden graag je vragen. Let op: wij geven geen persoonlijk advies.

Kennis- en ervaringstoets

OHRA is bij execution only-dienstverlening, net als iedere andere financieel dienstverlener, wettelijk verplicht om een kennis- en ervaringstoets bij haar klanten af te nemen. Daarom stellen wij je enkele vragen over jouw financiële situatie, je kennis van financiële producten en je ervaring daarmee. Uit deze toets kan blijken dat je niet genoeg kennis en ervaring hebt om de risico’s te overzien van het financiële product en/of van onze execution only-dienstverlening. In dat geval kan je bij ons geen rekening aanvragen. Wij waarschuwen je dan dat het verstandig is om advies in te winnen bij een financieel adviseur.