OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening

OHRA Bank is een onderdeel van Delta Lloyd. Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden zijn samengegaan. Sinds 1 januari 2018 bundelen wij onze kennis, ervaring en ondernemerschap. Zo kunnen wij je nog beter van dienst zijn. Wij helpen je graag verder op de site van Nationale-Nederlanden voor het openen van een gouden handdrukrekening

Heb je al een Gouden Handdruk Spaarrekening bij OHRA Bank? In mei 2019 zetten wij je rekening om naar Banksparen OntslagVergoeding van Nationale-Nederlanden. Lees meer over de belangrijkste wijzigingen, de veelgestelde vragen en de productvoorwaarden.

Variabele rente

Als je kiest voor een variabele rentevergoeding dan betekent dit dat de rente op elk moment kan veranderen, omhoog maar ook omlaag. Eén keer per jaar maken wij de opgebouwde rente (over het voorgaande jaar) over naar je OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening. Bekijk de actuele rentetarieven van de OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening.

Vaste rente

Wil je profiteren van een vaste rente en de zekerheid van een gegarandeerd rendement? Kies dan voor een deposito. Met een deposito zet je (een deel van) je geld voor een bepaalde periode tegen een afgesproken rente vast. Zo profiteer je dan van een gegarandeerde rente voor de door jouw gekozen periode.

Kenmerken deposito

  • Looptijd vanaf 1 jaar tot maximaal 30 jaar
  • Al vanaf € 1.000,- geld vastzetten
  • Meerdere deposito’s openen met verschillende looptijden
  • Je ontvangt ook rente over de rente op het deposito

Openen deposito

Heb je een OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening? Dan kan je zelf online een deposito openen via OHRA Bank Online of de OHRA Bank App.