OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening

OHRA Bank is een onderdeel van Delta Lloyd. Delta Lloyd en Nationale-Nederlanden zijn samengegaan. Sinds 1 januari 2018 bundelen wij onze kennis, ervaring en ondernemerschap. Zo kunnen wij je nog beter van dienst zijn. Wij helpen je graag verder op de site van Nationale-Nederlanden voor het openen van een gouden handdrukrekening

Heb je al een rekening bij OHRA Bank? Via OHRA Bank Online vind je de belangrijkste gegevens van je rekening. Voorwaarden en andere informatie over je bestaande rekening vind je via het menu links op deze pagina. Wil je iets wijzigen aan je rekening of is je situatie veranderd? Regel het eenvoudig zelf.

Variabele rente

Als je kiest voor een variabele rentevergoeding dan betekent dit dat de rente op elk moment kan veranderen, omhoog maar ook omlaag. Eén keer per jaar maken wij de opgebouwde rente (over het voorgaande jaar) over naar je OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening. Bekijk de actuele rentetarieven van de OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening.

Vaste rente

Wil je profiteren van een vaste rente en de zekerheid van een gegarandeerd rendement? Kies dan voor een deposito. Met een deposito zet je (een deel van) je geld voor een bepaalde periode tegen een afgesproken rente vast. Zo profiteer je dan van een gegarandeerde rente voor de door jouw gekozen periode.

Kenmerken deposito

  • Looptijd vanaf 1 jaar tot maximaal 30 jaar
  • Al vanaf € 1.000,- geld vastzetten
  • Meerdere deposito’s openen met verschillende looptijden
  • Je ontvangt ook rente over de rente op het deposito

Openen deposito

Heb je een OHRA Gouden Handdruk Spaarrekening? Dan kan je zelf online een deposito openen via OHRA Bank Online of de OHRA Bank App.